noodles volos banner

Πέντε οι ξένοι στο ρόστερ της Νίκης

Εβδομάδα ανακοινώσεων αυτή στη Νίκη Βόλου. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας που έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου, η κυανόλευκη ομάδα θα ανακοινώσει τους παίκτες που περιλαμβάνονται στη δεύτερη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού, παίκτες πιο έμπειρους σε εθνικά πρωταθλήματα, τα λεγόμενα “ονόματα” που θα προστεθούν στο ρόστερ για να κάνουν τη διαφορά.
Από την Τετάρτη και μετά όταν θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας, αναμένεται να ακολουθήσουν σε καθημερινή βάση οι ανακοινώσεις μεταγραφών. Μεταξύ αυτών και τριών ή τεσσάρων ξένων παικτών. Στη Γ' Εθνική, επιτρέπονται τέσσερις ξένοι στην 18άδα του κάθε αγώνα. Ήδη, η Νίκη έχει αποκτήσει τον Ατάνας Πασκούλεφ και όπως εκτιμάται, θα είναι συνολικά πέντε οι ξένοι που θα ανήκουν στο ρόστερ. Έχουν σταλεί τα συμβόλαια και αναμένονται οι απαντήσεις τους, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους ή άλλες πληροφορίες. Εκτός απροόπτου, θα είναι παίκτες που έχουν εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε και ο Βούλγαρος αριστερός μπακ-χαφ.
Στα μέσα Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερος μέρος το δυναμικό των “κυανολεύκων” και η εκκρεμότητα όσον αφορά στα μεταγραφικά, θα είναι μία ή δύο μεταγραφές.