noodles volos banner

Συνεχίζει στον Πύρασο ο Τσιουρέλης

 

O 28χρονος μέσος, Κώστα Τσιουρέλης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Πυράσου και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. Οι Αγχιαλίτες ανακοίνωσαν την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, ενώ ο ίδιος δήλωσε οτι υπάρχουν οι βάσεις για να διατηρηθεί ο Πύρασος σε υψηλό επίπεδο. 

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση από την ομάδα: 

Από τη διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Τσιουρέλη για τη σεζόν 2015-16. Στο περσινό πρωτάθλημα της Γ" Εθνικής, κατέγραψε 22 συμμετοχές με 1 γκολ με τη φανέλα της ομάδος μας.

Στο www.pyrasos.com ο Κώστας Τσιουρέλης δήλωσε: «Συνεχίζω για ακόμη μία χρονιά στoν Πύρασο και είμαι χαρούμενος για αυτό. Θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο μπορώ περισσότερο ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι μια καλή πορεία και η εξασφάλιση της παραμονής. Παρέμειναν οι περισσότεροι παίκτες του περσινού βασικού κορμού, η τεχνική ηγεσία είναι η ίδια, οπότε υπάρχουν οι κατάλληλες βάσεις για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο του Πυράσου, σε ένα πρωτάθλημα με πολλές απαιτήσεις, δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

 

Last modified onFriday, 17 July 2015 11:10