noodles volos banner

Φουλ επίθεση η Νίκη

Photo: Γιάννης Συκιώτης Photo: Γιάννης Συκιώτης

 

Μία ομάδα που όχι μόνο θα προσπαθήσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και να προσφέρει όμορφο θέαμα στον κόσμο της, θέλει να δημιουργήσει ο Λεωνίδας Μπίλης. Αυτός είναι ο διπλός σκοπός και φυσικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα με μία καινούρια ομάδα που πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο και να «δέσει» καταρχάς σαν σύνολο.

Ο έμπειρος τεχνικός κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια επιμένει στο επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο και αυτή τη φιλοσοφία προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του. Φυσικά και στόχος για τη Νίκη είναι να είναι απολύτως έτοιμη για τη σέντρα του πρωταθλήματος και μέχρι τότε θα έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και στα τρεξίματα της, τομέας στον οποίο βρίσκεται σε καλή κατάσταση για τη δεδομένη χρονική περίοδο, αλλά και στην ταχυδύναμη και στην τακτική της. Οι αρχικές βάσεις όμως έχουν ήδη ξεκινήσει να περνιούνται στο παιχνίδι και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών.

Οι κυανόλευκοι δουλεύουν σκληρά στο προπονητικό κέντρο στο βουνό της Ημαθίας και δείχνουν διάθεση και όρεξη. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων υπάρχει ένα υγιής ανταγωνισμός που ανεβάζει το επίπεδο και βοηθάει, ενώ το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες είναι «οικογενειακό», σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται στο πλευρό της.

Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τους ανθρώπους της Νίκης να αισιοδοξούν και να γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. 

 

Last modified onThursday, 30 July 2015 11:01