noodles volos banner

Χωρίς γκολ το φιλικό του Ρήγα στη Φαρκαδόνα

 

Ισόπαλη με σκορ 0-0 έληξε η σημερινή φιλική αναμέτρηση του Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο "Θεοδώρου-Οικονομούλας" στη Φαρκαδόνα με την τοπική ΑΕΦ που είναι νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική.
Δυνατό παιχνίδι, με ωραίο κατά διαστήματα ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Για τη Φαρκαδόνα, ο Ιακωβάκης είχε σουτ άουτ στο 4ο λεπτό, ενώ ο Γουτούλης έχασε ευκαιρία στο 45' όταν αφύλαχτος μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από ασίστ του Ζενούνι,, σούταρε κι απέκρουσε ο Ντάσκας.
Στην επανάληψη, γυριστό σουτ του Μίλκοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ, όωπς και λίγο αργότερα προσπάθεια του ίδιου παίκτη, ενώ ο Ρήγας Φεραίος απείλησε στο 80ό λεπτό με σουτ του Μιαρίτη που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Τέλος, λίγο πριν το τέλος, ο Βερβέρας έκανε σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Συνθέσεις:
ΑΕ Φαρκαδόνας: Ντάσκας, Κουμπόυρας, Φορτούνης, Νάκου, Γκαντιάς, Νικούλης, Διβανές, Ιακωβάκης, Πολυζόπουλος, Κουλτσιάκης, Μίλκοβιτς.
Έπαιξαν επίσης: Τσιούκας, Σταμέκος, Σαμαράς, Κοντοβάς, Νάκος, Βερβέρας, Παπαευθυμίου, Μπασιάκας, Παπανδρέου, Ζαφειρίου
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Μιαρίτης, Αλεξίου, Χατζής, Γεωργατζής,Τσίπι, Ζενούνι, Γουτούλης
Έπαιξαν επίσης οι: Γκάγκας, Αποστολίδης, Τσουμπέκος, Γάρος, Μουσαμπέλιου, Θεοδώρου, Τριανταφύλλου.

 

Last modified onSunday, 30 August 2015 21:21