noodles volos banner

Έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα

Έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής έδειξε η Νίκη Βόλου. Με τον Λεωνίδα Μπίλη να κάνει πρόβα ενδεκάδας ενόψει της αναμέτρησης με τον Πύρασο, οι κυανόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 2-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στον Αλμυρό και είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Α.Μ.Ε.Α. Αλμυρού "Η ΣΤΟΡΓΗ". 

Μόνο μία ομάδα υπήρχε στο τερέν του σταδίου του Αλμυρού στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους κυανόλευκους, που έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Η Νίκη τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Ναουμίδη μετά από κόρνερ του Μέτσε. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους κυανόλευκους να προηγούνται με 1-0.
EΚτός από το γκολ, στο 12' σουτ του Μέτσε έδιωξε ο Πουτουρίδης σε κόρνερ με τάκλιν, στο 16' μακρινό φάουλ του Μέτσε από πλάγια αριστερά πέρασε απ' όλους ανεκμετάλλευτο, ενώ στο 27' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία όταν από κόρνερ του Μέτσε -που ανέλαβε σχεδόν όλα τα στημένα-, ο Κρεββατάς δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή προβολή μιας και ο Μπικιαρόπουλος απέκρουσε με τα πόδια. Στο 35ο λεπτό, συρτό μακρινό σουτ του Ταουσιάνη κόντραρε, χτύπησε στο αριστερό κάθετο κι έφυγε κόρνερ.

Αριστερό μπακ ο Ταουσιάνης
Στο 33ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο και έγινε αλλαγή. Ελλείψει άλλου παίκτη στην αποστολή για την αριστερή πλευρά της άμυνας, ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε ως αριστερό μπακ τον Ταουσιάνη, που έπαιζε κυρίως από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, μιας και δεν είχε ιδιαίτερη πίεση.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τη Νίκη να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο. Στο 52', ο Ναουμίδης πήδηξε ψηλότερα από τους αμυντικούς αλλά η κεφαλιά του δεν είχε στόχο και στο 61' έγινε το 2-0. Από λάθος του Ποτουρίδη, επωφελήθηκε ο Κανελλόπουλος και με πλασέ σαν σε προπόνηση, σκόραρε. Μετά το δεύτερο γκολ της Νίκης, ο ρυθμός έπεσε.

Και εκεί που η Νίκη έδειχνε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτεί γκολ αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν τελείως ακίνδυνοι χωρίς τελικές προσπάθειες, ο νεαρός Γρηγοριάδης, γλίστρησε στο 81' και ο Δαλαμήτρας έκλεψε την μπάλα και την έσπρωξε σε κενή εστία. Έτσι έγινε το 2-1. Πάντως η κερκίδα θέλοντας να ανεβάσει το ηθικό του νεαρού γκολκίπερ, που είχε μία άτυχη στιγμή, τον χειροκρότησε μετά το γκολ.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Κρεββατάς έκανε μία εξαιρετική μπαλιά, συστημένη για τον Ελευθεριάδη που βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Αχιλλέα. Ο Ελευθεριάδης όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι και έχασε την ευκαιρία για το τρίτο γκολ της Νίκης. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος και η Νίκη Βόλου έκλεισε τα φιλικά της με μία φιλική νίκη, πιο εύκολη από ότι φανερώνει το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Σταυράκης (78' Γρηγοριάδης), Παπαδόπουλος (33' Ταουσιάνης), Χολέβας (72' Κανταρτζής), Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Ιβανίδης (67' Βέργος), Μέτσε (75' Κολημήτρας), Κυπτίου, Νάκας (72' Ελευθεριάδης), Κανελλόπουλος (89' Κόλα), Κρεββατάς
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μπικιαρόπουλος), Σκούρτι (46' Παναγιωτίδης), Δερμίσης, Ποτουρίδης, Ηλιάδης, Καρατζάογλου, Κατσιαμήτρας (40' Κλιάνης), Κοτσιαρίδης, Ζαχαράκης, Νάκας (68' Μπλιούης), Δαλαμήτρας.

Last modified onSaturday, 19 September 2015 20:25