noodles volos banner

Αλλαγμένος κατά το ήμισυ ο Ρήγας Φεραίος

Αλλαγμένο κατά το ήμισυ είναι το ρόστερ του Ρήγα Φεραίου για την τρίτη συνεχόμενη σεζόν της βελεστινλιώτικης ομάδας στη Γ' Εθνική. Από τους 26 ποδοσφαιριστές (τους 25 του παρακάτω πίνακα συν τον Μουσαμπελίου που δεν αναγράφεται αλλά εκδόθηκε το δελτίο του), οι 13 είναι καινούργιοι.

Συγκεκριμένα, νέα πρόσωπα στους "κυανόλευκους" αποτελούν ο τερματοφύλακας Βαλάντης Τριανταφύλλου από τον Πηλέα, ο αμυντικός Σπύρος Γκάγκας από τον Πύρασο, ο αμυντικός Παναγιώτης Αποστολίδης από τον Αστέρα Ριζομύλου, τα αδέρφια Δημήτρης και Νίκος Μιαρίτης από τη Σκιάθο, ο μέσος Εράλντο Μουσαμπελίου από τη Δημητριάδα, οι επιθετικοί Βασίλης Πέτσης από την Κ17 Ολυμπιακού Πειραιώς, Παρασκευάς Θεοδώρου από τον Αστέρα Μαγούλας, Δημήτρης Σέττος από τη Μαλεσίνα, Αποστόλης Σφάκας από τον Πύρασο, Γιάννης Κορέτα από την Παναχαϊκή, Δημήτρης Γάρος από τον Αστέρα Ριζομύλου, Μανώλης Πάσχος από τον Πύρασο. Οι δύο τελευταίοι προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας κι επέστρεψαν στον Ρήγα Φεραίο.
Όσον αφορά στις ηλικίες, μικρότερος είναι ο 15χρονος Αποστολίδης και μεγαλύτερος ο Στέργιος Μπακάλης γεννηθείς το 1983. Ο μέσος όρος της ομάδας του Βελεστίνου για τη σεζόν 2015-2016 είναι τα 23.8 έτη, ενώ μόνο δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται εκτός Μαγνησίας, οι δώδεκα είναι από το Βελεστίνο και τις γύρω περιοχές. Με την ίδια φιλοσοφία λοιπόν για ακόμη μία σεζόν οι "κυανόλευκοι", φιλοδοξούν να έχουν μια πολύ καλή πορεία ανάλογη των προηγούμενων ετών που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή, με τον Λάκη Μπακάλη να βρίσκεται για 5η χρονιά στην τεχνική ηγεσία.

RIGASROSTER