noodles volos banner

LIVE τα ματς της Γ' Εθνικής

Παρακολουθήστε από το magnesiasports την ενημέρωση για τα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής: η Νίκη φιλοξενεί τον Αιγινιακό στη Χάλκη στο μεγάλο ντέρμπι, ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο του Αρμενίου, ενώ ο Πύρασος αγωνίζεται στο Καναλάκι Πρέβεζας με τον τοπικό Αχέροντα.

- Για τη Νίκη Βόλου, νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα οι Κεμάλλι αντί του Κοτίτσα στο δεξί άκρο της άμυνας, Βέργος αντί Κυπτίου στο χώρο του κέντρου, Ταουσιάνης αντί Νάκα και Ελευθεριάδης αντί του Μέτσε.
Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Kεμάλλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης, Κρεββατάς.
Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Λιόλιος, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Πασαλίδης, Γουέλκαμ, Kαρακατσάνης, Γκούρτσας.

- Για τον Πύρασο, ο Στέφανος Ξηροφώτος σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, είχε τρεις αλλαγές, καθώς θέση στο βασικό σχήμα πήραν οι Βαν ντε Γουίχε κάτω από τα δοκάρια, Δημητριάδης στο αριστερό άκρο της άμυνας και Καρακώστας στην επίθεση, ο οποίος αντικατέστησε τον Αναστασίου που έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού.

Συνθέσεις:
Αχέρων Καναλακίου: Πάντος, Κουμπής, Ντέτσικας, Μπάκας, Πάνος, Πολυχρονάκης (34' λ.τρ. Μακρυγιάννης), Σιώρος, Θεοδωράκης, Τσομπάι, Λουκούμης, Κωνσταντίνου Β. 
Πύρασος: Bαν ντε Γουίχε, Καψιώτης, Δημητριάδης, Μπόρας, Στεφανής, Βαγγελάκος, Κοτζαθανάσης, Μαλακασιώτης, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Καρακώστας.

- Στον αγώνα στο Αρμένιο, οι συνθέσεις:
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης, Χατζής, Σέττος, Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκα. 
Οπούντιος: Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριζάπης, Κακκαβάς, Δέδες, Καταραχιάς, Καντού, Μεχμέτογλου.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΣΟ, 0-1 για την ομάδα της Ν. Αγχιάλου. Στο 12ο λεπτό, ο Μπάκας πήγε να απομακρύνει, ο Καρακώστας έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατευθύνονταν προς τα δίχτυα, με τον Πολυχρονάκη να την στέλνει πίσω από τη γραμμή στην προσπάθειά του να διώξει.

- Δοκάρι για τη Νίκη Βόλου στο 20ό λεπτό. Φάουλ του Ταουσιάνη έφυγε άουτ αφού η μπάλα βρήκε στην πάνω μεριά του οριζόντιου δοκαριού.

- Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιγινιακό, με προβολή του Δήμου στην καρδιά της άμυνας που απέκρουσε ο Σταυράκης, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη. Στο 27ο λεπτό αυτή η ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο γήπεδο της Χάλκης.

- Αναγκαστική αλλαγή για τη Νίκη Βόλου στο 34ο λεπτό. Ο Μέτσε στη θέση του Ταουσιάνη που τραυματίστηκε στο πόδι.

- Κόκκινη κάρτα για τον Αχέροντα στο 35'. Αποβλήθηκε ο Μακρυγιάννης με απευθείας κόκκινη για χτύπημα εκτός φάσης στον Μπόρα 1 μόλις λεπτό αφότου είχε περάσει αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο!!!

- Ωραία απόκρουση από τον Ντάριο Βαν ντε Γουίχε στο 33ο λεπτό σε σουτ του Λουκούμη, στο ματς Αχέρων-Πύρασος.

- Κίτρινη κάρτα για τον Ναουμίδη στο 42ο λεπτό. Από φάουλ του Αραμπατζή, κεφαλιά του Γκούρτσα ήταν άστοχη χωρίς να ανησυχήσει ο Σταυράκης.

- Ευκαιρία για τον Ρήγα Φεραίο στο 45΄καθώς παράλληλη προς το τέρμα πάσα του Γκίκα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί συμπαίκτης του.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Νίκη Βόλου-Αιγινιακός 0-0. Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος 0-0. Αχέρων-Πύρασος 0-1. Τα άλλα αποτελέσματα: 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-ΑΕ Φαρκαδόνας 1-0, 

ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0, 

Θεσπρωτός-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-0, 

Δωτιέας Αγιάς-Τύρναβος 0-0, 

Πιερικός-Φωκικός 0-0

 

 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

 

  

 

- Σουτ του Κανελλόπουλου στο 49' ήταν άστοχο.

- Κεφαλιά του Γιαζιτζόγλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε καλή φάση για τον Αιγινιακό στο 52ο λεπτό από στημένη φάση.
- Στο 60', ο Μαρσέλο Πέντα στη θέση του Καρακατσάνη για τον Αιγινιακό.
- Δοκάρι στο 60ό λεπτό με δυνατό σουτ του Μέτσε, στην αριστερή κάθετη δοκό. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κανελλόπουλος δεν μπόρεσε να βρει πρώτος την μπάλα.
- Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Ίτσιος στη θέση του Πασαλίδη στο 65'.
- Καλή ευκαιρία για τη Νίκη Βόλου, με σουτ του Ιβανίδη που μπλόκαρε ο Τόλιος στο 69'.
- Αλλαγή για τον Αιγινιακό. Ο Αχαλινόπουλος στη θέση του Γουέλκαμ στο 74'.
- Περίπου στο 75ο λεπτό: η Νίκη είναι στο 0-0, επίσης χωρίς γκολ του ματς του Ρήγα Φεραίου, παραμένει το 0-1 στο Καναλάκι.
- Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Μπαλαράμπε στη θέση του Ελευθεριάδη.
- Αλλαγή για τη Νίκη Βόλου. Ο Κόλα στη θέση του Βέργου στο 85'.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ 0-0
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στο 94! Από πάσα του Κόλα, σκόραρε ο Κανελλόπουλος με πλασέ.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1-0.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΑΧΕΡΩΝ-ΠΥΡΑΣΟΣ 0-1

 

Last modified onSunday, 04 October 2015 17:56