noodles volos banner

Λύτρωση στο 94' με Κανελλόπουλο

 

Λύτρωση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων για τη Νίκη Βόλου με γκολ του Κανελλόπουλου! Στο γήπεδο της Χάλκης, που οι οπαδοί της Νίκης μετέτρεψαν σε "Π. Μαγουλάς", οι "κυανόλευκοι" ήταν πολύ καλύτεροι του Αιγινιακού στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κι έκαμψαν την αντίστασή του στο φινάλε με γκολ του 29χρονου επιθετικού.

 

 

 

Για τη Νίκη Βόλου, τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας: ο Κεμάλλι αντί του Κοτίτσα στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Βέργος αντί του Κυπτίου στο χώρο του κέντρου, ο Ταουσιάνης αντί του Νάκα και ο Ελευθεριάδης αντί του Μέτσε.
Στο αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σταυράκης, δεξιά ο Κεμάλλι, αριστερά ο Παπαδόπουλος και στόπερ οι Χολέβας, Ναουμίδης. Δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Ιβανίδης, Βέργος, τριάδα μπροστά τους οι Ταουσιάνης, Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος και σέντερ φορ ο Κρεββατάς. Στο 33ο λεπτό ο Ταουσιάνης υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον Μέτσε.
Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 21ο λεπτό με τον Ταουσιάνη να εκτελεί φάουλ και η μπάλα να φεύγει άουτ αφού πρώτα βρήκε στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού. Ακολούθησαν επικίνδυνες φάσεις για τους φιλοξενούμενους, που προήλθαν από αντεπιθέσεις και στημένα. Στο 27' ο Σταυράκης απέκρουσε κοντινή προβολή του Δήμου ύστερα από φάουλ του Καρακατσάνη, στο 34' κεφαλιά του Γκούρτσα έφυγε άουτ και στο 38' προβολή του ίδιου παίκτη είχε την ίδια κατάληξη.
Στο δεύτερο μέρος, ο Κανελλόπουλος είχε ένα άστοχο σουτ στο 49ο λεπτό, ενώ ο Αιγινιακός απάντησε με κεφαλιά του Γιαζιτζόγλου τρία λεπτά αργότερα που πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Μεγάλη ευκαιρία με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα για τη Νίκη Βόλου καθώς σουτ του Μέτσε έσκασε στο έδαφος και σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κανελλόπουλος δεν μπόρεσε να επωφεληθεί. Δέκα λεπτά πιο μετά, ο Ιβανίδης προσπάθησε να απειλήσει με σουτ που βρήκε σε ετοιμότητα τον Τόλιο.
Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στην ισοπαλία, έπαιξαν με το χρόνο, έκαναν αρκετές καθυστερήσεις και το πλήρωσαν στο 94ο λεπτό. Ο Κόλα "έσπασε" την μπάλα και ο Κανελλόπουλος με μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, την έστειλε στα δίχτυα και τους οπαδούς της Νίκης στον έβδομο ουρανό!
"Δύο στα δύο" για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο να βρει διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ παρά την υπεροχή της και δεν είχε πολλές τελικές προσπάθειες, όμως στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της. Πίεσε πολύ τον Αιγινιακό, ζήτησε το γκολ, έγινε πιο επιθετική και περιόρισε τους αντιπάλους στο μισό γήπεδο. Η υπεροχή της Νίκης καρποφόρησε στο τέλος, αλλά η νίκη ήταν πέρα για πέρα δίκαιη για τους "κυανόλευκους" στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής.

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Kεμάλλι, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Βέργος (85' Κόλα), Ελευθεριάδης (82' Μπαλαράμπε), Κανελλόπουλος, Ταουσιάνης (34' λ.τρ. Μέτσε), Κρεββατάς.
Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Λιόλιος, Σαββίδης, Αντωνιάδης, Πασαλίδης (65' Ίτσιος), Γουέλκαμ (74' Κ. Αχαλινόπουλος), Kαρακατσάνης (60' Πέντα), Γκούρτσας.

 

 

 

Last modified onSunday, 04 October 2015 21:01