noodles volos banner

Διττός στόχος: νίκη με καλό θέαμα

Μόνο οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος σήμερα για τη Νίκη Βόλου, με αντίπαλο τον Αχέροντα Καναλακίου. Οι "κυανόλευκοι" υποδέχονται την νεοφώτιστη ομάδα του νομού Πρεβέζης στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" με σένντρα στις 15:00 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής τους 2ου ομίλου. 

Μετά τις δύο συνεχόμενες εξόδους, το 0-3 στην Άμιφσσα επί του Φωκικού και το 1-1 στο γήπεδο Οιχαλίας με την τοπική ΑΕ Φαρκαδόνας, η Νίκη επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου τη φετινή σεζόν δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε καθώς σε τρεις αγώνες, κέρδισε έναν (1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας) και έφερε ισοπαλία σε δύο (0-0 με Ρήγα Φεραίο και Τύρναβο). Οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου "χρωστούν" μια πολύ καλή εντός έδρας εμφάνιση και αυτή είναι η επιδίωξή τους: να ...καθαρίσουν εύκολα την υπόθεση νίκης και να προσφέρουν ωραίο θέαμα στον κόσμο τους.
Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Κοτίτσας, Νάκας. Ο προπονητής της Νίκης επέλεξε τους εξής είκοσι, εκ των οποίων δύο θα αποκλειστούν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης: Αλεξανδρή, Αποστολίδη, Βέργο, Ελευθεριάδη, Ιβανίδη, Κανελλόπουλο, Κανταρτζή, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κρεββατά, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκο, Ναουμίδη, Παπαδόπουλο, Παπουρτζή, Πασκούλεφ, Σταυράκη, Χολέβα.

Στο γήπεδο θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους, οι οποίες θα ανοίξουν στις 13:30. Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της Νίκης, ενώ οι φίλαθλοι του Αχέροντα Καναλακίου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου.
Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα 20 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.