noodles volos banner

Αιφνιδιάστηκε και δεν απέφυγε την ήττα

Δεν έχει συνηθίσει τους φίλους του σε ήττες με τέτοια σκορ ο Ρήγας Φεραίος. Σήμερα όμως αιφνιδιάστηκε από τον Πιερικό και βρέθηκε να χάνει 3-0 λίγο μετά το ημίωρο του ματς και παρότι μείωσε πριν βγει το ημίχρονο κερδίζοντας παράλληλα αποβολή αντίπαλου παίκτη, το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων στο ξεκίνημα της επανάληψης ...έκοψε τα πόδια των "κυανόλευκων" του Λάκη Μπακάλη. Τελικό σκορ 4-1 στο ΔΑΚ Κατερίνης στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.

Το ματς άρχισε με ένα καλό σουτ του Ζενούνι που μπλόκαρε ο Φιρινίδης και το 1-0 στο 9ο λεπτό όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε από πλάγια δεξιά φάουλ, με το αριστερό πόδι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα καθώς ο Κεφαλάς την βρήκε, αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ. Στο 15' σέντρα-σουτ του Κορέτα πρόλαβε να διώξει αμυντικός πριν τη γραμμή του τέρματος και στο 20' σουτ του Σέττου από καλή θέση, ήταν άστοχο. Το 2-0 στο 23' με κοντινή κεφαλιά του Κωνσταντίνου ύστερα από φάουλ του Κουρούπη, λίγο πιο μετά σουτ του Γκίκα βρήκε σε ετοιμότητα τον Φιρινίδη και το 3-0 στο 33' όταν από κόντρες, ο Μάριος Παπαδόπουλος επωφελήθηκε και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ. 
Ο Ρήγας Φεραίος έφθασε γρήγορα στη μείωση. Στο 38' ο Κορέτα κέρδισε πέναλτι από τον Ανδρέου και ο παίκτης του Πιερικού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Από την άσπρη βούλα, ο Σπαθής διαμόρφωσε το 3-1, με το οποίο οι δύο αντίπαλοι πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να μπουν δυνατά, με παίκτη παραπάνω, για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο, δέχθηκαν πολύ νωρίς το τέταρτο γκολ. Στο 50ό λεπτό, σε αντεπίθεση, ο Καράμπελας με πλασέ νίκησε τον Κεφαλά για το 4-1. 
Οι του Πιερικού έδωσαν χώρο, ο Ρήγας Φεραίος όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλυτεί, έχοντας καλή στιγμή στο 60' σε φάουλ του Σπαθή, μεγάλη φάση στο 65' με τον Κορέτα να σουτάρει σε τετ-α-τετ αλλά αμυντικός να βάζει το τάκλιν, ενώ στο 87' από μπαλιά του Γκίκα, ο Χατζηαθανασίου βρέθηκε απέναντι από τον Φιρινίδη. Προτίμησε να τελειώσει τη φάση με δυνατό σουτ που έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Πιερικός: Φιρινίδης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης (25' λ.τρ. Ανδρέου), Κωσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Γεωργίου (79' Δαδάκος), Παπαδόπουλος(68' Τροΐρης), Τσιώλης.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γούτσιος (46' Τσίπη), Σέττος (74' Αλεξίου), Γεωργατζής, Κορέτα, Ζενούνι (51' Γουτούλης), Γκίκα.