noodles volos banner

“Βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο πρόγραμμα”

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Κώστας Βελιτζέλος δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας το στο πρώτο ημίχρονο ενώ όπως είπε στο ημίχρονο ειπώθηκαν κάποια πράγματα στα αποδυτήρια και η Νίκη στην επανάληψη εμφανίστηκε βελτιωμένη.   Αναλυτικά ο κ. Βελιτζέλος ανέφερε:

“Κερδίσαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μετά από μια σειρά συνεχόμενων αγώνων μέσα σε μια εβδομάδα και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Κατάφεραν βγάλουν εις πέρας, κάτω από αντίξοες συνθήκες ένα δύσκολο έργο που είχαν το τελευταίο δίμηνο.  Αναφέρομαι στο κομμάτι των προπονήσεων αλλά και των λύσεων που είχαμε προσπαθώντας να βελτιωθούμε καθημερινά με κάθε τρόπο. Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν και το γνώριζα από την αρχή. Ο αντίπαλος ήξερε πολύ καλά τον αγωνιστικό χώρο στον οποίο αγωνιζόταν , και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις φάσεις. Δεν ξεκινήσαμε καλά, θα μπορούσαμε να βρεθούμε πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα και γενικότερα η λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε παρότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μετά το 15-20 θα μπορούσαμε να ανοίξουμε εμείς το σκορ. Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, αλλάξαμε ορισμένα στο δεύτερο, και καταφέραμε να προηγηθούμε και να πάρουμε σοβαρό προβάδισμα. Έχουμε ένα 20μερο τώρα για να κάνουμε πολλά πράγματα και μόνο ξεκούραση δεν  θα έχουμε αφού έχουμε να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα αν θέλουμε η Νίκη να διεκδικήσει επί ίσοις όροις αυτό για το οποίο στήθηκε φέτος η ομάδα. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο και νομίζω από εδώ δεν θα περάσουνε πολλές ομάδες”.

Για τις μεταγραφές:

“Σίγουρα θα προχωρήσουμε σε κάποιες κινήσεις, έχω πει κάποια πράγματα.  Ξέρουμε που πονάμε και φυσικά δεν μπορούμε να αλλάξουμε όλη την ομάδα αλλά μόνο συγκεκριμένες θέσεις. Θα προχωρήσουμε αυτή την εβδομάδα σε κάποιες προσεγγίσεις και στην συνέχεια θα ολοκληρώσουμε τις κινήσεις μας. Σίγουρα κάποια παιδιά θα αποχωρήσουν …”