noodles volos banner

Xάνει τα δύο προσεχή ματς ο Σκοπελίτης, σε αναμονή για το δελτίο του Ρολντάν

Στις 24 Ιανουαρίου έπαιξε ο Φίλιππος Σκοπελίτης για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό Βόλου, οπότε δικαίωμα συμμετοχής στη Νίκη Βόλου θα έχει ύστερα από ένα μήνα από την παραπάνω ημερομηνία. Αυτό καθώς ο κανονισμός μετεγγραφών αναφέρει πως "ένας ποδοσφαιριστής εγγεγραμμένος ως επαγγελματίας δεν μπορεί να επανεγγραφεί ως ερασιτέχνης μέχρι την παρέλευση τουλάχιστον 30 ημερών μετά τον τελευταίο επίσημο αγώνα του, ως επαγγελματία".

Έτσι, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός που έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί στη Νίκη και ξεχώρισε στο πρόσφατο φιλικό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, θα χάσει τα δύο επόμενα ματς με Δωτιέα (14/2) Αγιάς, Ρήγα Φεραίο (21/2) και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο με τα κυανόλευκα στο ντέρμπι κορυφής της 23ης αγωνιστικής Νίκη Βόλου-Καραϊσκάκης που εκτός απροόπτου θα οριστεί για τις 28 του μηνός.

Ακόμη, στον κυανόλευκο σύλλογο περιμένουν την έκδοση του δελτίου του Χουάν Ρολντάν, η οποία αναμένεται να γίνει αυτές τις ημέρες και πριν τον αγώνα της Κυριακής, ώστε ο Ισπανός επιθετικός να έχει δικαίωμα συμμετοχής και να είναι στα πλάνα του προπονητή του.