noodles volos banner

Για την υπέρβαση στην τελική ευθεία

Ανασύνταξη δυνάμεων στον Πύρασο μετά την ήττα στο Βελεστίνο και την κακή απόδοση στο κυριακάτικο ντέρμπι. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου βλέπει πλέον μπροστά της τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη για την 30ή αγωνιστική και στη συνέχεια έχει τους “τελικούς”.

Όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογική κατάσταση και με βάση το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών, ο Πύρασος για να σωθεί χρειάζεται να πετύχει τρεις νίκες: στη Φιλιππιάδα, εντός με Τύρναβο και Μαρτίνο. Οι “κυανόλευκοι” υπολογίζουν πως οι 43 βαθμοί θα τους είναι αρκετοί για την παραμονή. Έχουν 31, συν εννιά από τρεις νίκες συν τρίποντο στα χαρτιά με τον Φωκικό. Έχει σημασία οι δύο νίκες όμως να είναι με τη Φιλιππιάδα και τον Τύρναβο που βρίσκονται τώρα ψηλότερα στη βαθμολογία. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν να παίξουν και στο Αιγίνιο. Από εκεί και πέρα, ούτε η Νεοκαισάρεια που είναι στο +5 από τον Πύρασο θεωρείται σίγουρη μετά την ισοπαλία που είχε με τον Οπούντιο.
Το ζητούμενο όμως για το σύνολο των Στέφανου Ξηροφώτου και Στέλιου Αρσένου δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια (την Κυριακή παίζουν Τύρναβος-Νεοκαισάρεια, Τσαριτσάνη-Φιλιππιάδα και Πιερικός-Δωτιέας σε καθοριστικά ματς). Είναι τι θα κάνει αυτό στα δικά του γιατί βρίσκεται σε παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο γύρο, ο Πύρασος μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες. Η παραμονή είναι εφικτή αλλά θα πρέπει οι παίκτες του να κάνουν την υπέρβαση στην τελική ευθεία με συνεχόμενες νίκες ...και ο αγώνας που ακολουθεί με τον Καραϊσκάκη έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το θετικό είναι πως επιστρέφουν οι Βαγγελάκος, Μπασδάνης από τιμωρία και έτσι, οι λύσεις είναι περισσότερες για την τεχνική ηγεσία.