noodles volos banner

Κέρδισε επάξια θέση βασικού ο Γεωργατζής

Όσοι φίλοι του Ρήγα Φεραίου και γενικότερα του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν το παιχνίδι της Κυριακής στο γήπεδο Βελεστίνου, θα το θυμούνται για το υπέροχο γκολ του Τσίπη που διαμόρφωσε το 2-0 σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα δύο λεπτά μόλις μετά το προβάδισμα των γηπεδούχων και την ...γκολάρα του Γεωργατζή στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. 

Ο 21χρονος μέσος έγινε αποδέκτης της μπάλας σε πολύ μακρινή απόσταση, περίπου 40 μέτρα από την εστία και κάπως πλάγια. Δοκίμασε το πόδι του, το σουτ πήρε ύψος και όταν η μπάλα προσγειώθηκε, ο γκολκίπερ του Πυράσου την είδε να καταλήγει στη δεξιά του γωνία για το 3-0. Ένα καταπληκτικό γκολ από αυτά που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα. Για τον Γεωργατζή, θα λέγαμε πως ήταν το επισφράγισμα της πολύ καλής παρουσίας του όχι μόνο στο ντέρμπι αλλά γενικότερα τη φετινή σεζόν.
Από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, αρχηγός πέρυσι της ομάδας Κ20 των “κυανολεύκων” στη Σούπερ Λιγκ στο πρώτο μισό, πήγε στο σύλλογο του Βελεστίνου τον Ιανουάριο του 2015. Δεν πήρε πολλές συμμετοχές αλλά έμεινε στην ομάδα, δούλεψε πολύ, “είναι πεισματάρης” όπως λέει ο Λάκης Μπακάλης και η φετινή σεζόν αποτελεί την καθιέρωσή του στη Γ' Εθνική. Η βελτίωσή του είναι εμφανής. Χρησιμοποιείται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ ή ανασταλτικός χαφ, ενώ μπορεί να παίξει σε διάφορες άλλες θέσεις όπως στα άκρα της άμυνας. Δεν είναι πολύ τεχνίτης, αλλά καλύπτει πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, έχει έφεση στο πρέσινγκ και σε αρκετές περιπτώσεις, με τις κούρσες του από τη δεξιά πλευρά, δημιουργεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ πατάει περιοχή. Παίκτης συνόλου, “πολυεργαλείο” για τον προπονητή της βελεστινλιώτικης ομάδας και μπορεί στο ξεκίνημα της περιόδου να μην συμπεριλαμβάνονταν στις βασικές του επιλογές, ωστόσο κέρδισε επάξια θέση στο βασικό σχήμα και δύσκολα βγαίνει απ' αυτό.
Αναφορικά με τον Ρήγα Φεραίο, σε έξι ντέρμπι με ομάδες της Μαγνησίας, πέρυσι και φέτος στη Γ' Εθνική, δεν έχει δεχθεί γκολ, ενώ σημείωσε την πρώτη του νίκη. Ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση σκορ στο φετινό πρωτάθλημα -άλλο ένα 3-0 κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς-, ενώ τρία γκολ σημείωσε εντός έδρας και απέναντι στον Οικονόμο (3-1). Ακόμη να προσθέσουμε πως από τα 26 παιχνίδια, στα 15 ο Αποστόλης Κεφαλάς κράτησε το μηδέν, επίδοση σίγουρα αξιοσημείωτη. Σταθερά στην έκτη θέση με 44 βαθμούς, τρεις λιγότερους από Θεσπρωτό και Πύδνα, με το επόμενο παιχνίδι να είναι την Κυριακή στο Αιγίνιο κόντρα στον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου.

P1870061