noodles volos banner

"Καθάρισε" νωρίς τη νίκη ο Αιγινιακός

Ο Αιγινιακός σκόραρε δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών στο ξεκίνημα του αγώνα και κάπου εκεί ...τελείωσε το ματς, καθώς η ανωτερότητα της ομάδας του Αμανατίδη ήταν εμφανής.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κεφαλάς απέκρουσε σουτ του Γκούρτσα και στην εξέλιξη της φάσης, πλασέ του Πέντα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά έσκασε στο τερέν κι απομάκρυναν οι αμυντικοί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 12'. Σε κόρνερ του Γιαζιτζόγλου, ο Γκούρτσας με κεφαλιά πέτυχε το γκολ και στο αμέσως επόμενο λεπτό, σημειώθηκε το 2-0 με κοντινό πλασέ του Πέντα. Κοντινή προσπάθεια του Ντίντακ εξουδετέρωσε ο Κεφαλάς (38') και ο αρχισκόρερ του 2ου ομίλου, Γκούρτσας, με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. 
Ο Αιγινιακός είχε δοκάρι σε σουτ του Ζούρκου στο ξεκίνημα της επανάληψης, ενώ για τον Ρήγα Φεραίο επικίνδυνη στιγμή όταν σέντρα του Τσίπη, δεν μπόρεσε να βρει με το κεφάλι ο Κορέτα (53'). Τρίτο δοκάρι με τον Γκούρτσα στο 55' και η μείωση του σκορ όταν σε φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Βελεστίνου, ο Γκίκα έστρωσε την μπάλα και ο Σπαθής έπιασε καταπληκτικό σουτ που πήγε στο “παραθυράκι” (στο 62ο λεπτό). Ακολούθησε μια ευκαιρία με σουτ του Σέττου λίγο πάνω από την εστία και το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 66' όταν από πλάγια θέση, ο Αραμπατζής σούταρε και η μπάλα άλλαξε πορεία στην πλάτη του Γκάγκα. Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Καραϊσκάκη στην Ν. Αγχίαλο, ο Αιγινιακός είναι στο +3 από την ομάδα της Άρτας και παίζουν μεταξύ τους την επόμενη Κυριακή.

Συνθέσεις:
Αιγινιακός: Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράτκο, Λιόλιος, Σαββίδης, Τάντιτς, Οικονόμου, Γκούρτσας (57' Κουτσοσπύρος), Ντίντακ (46' Αντωνιάδης), Πέντα (46' Ζούρκος).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (46' Γκίκα), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπη (59' Λάμπρου), Γεωργατζής (86' Αποστολίδης), Κορέτας, Ζενούνι, Σέττος.