noodles volos banner

Η ομάδα πλήττεται από ...εσωστρέφεια

“Ξεσπάθωσε” χθες ο Θάνος Θεοδώρου μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό. Το τελικό 1-1 πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις δηλώσεις των Ηλία Σορώκου, Φίλιππου Σκοπελίτη και Θάνου Θεοδώρου.

Ο προπονητής που καθοδήγησε χθες τους “κυανόλευκους” για πρώτη φορά από τον πάγκο, ανέφερε ότι η Νίκη Βόλου δεν θα πρέπει να σταθεί στην ιστορία που έχουν γράψει οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος αλλά να οργανωθεί ώστε να τη συνεχίσει, ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός σχολίασε πως λίγοι είναι δίπλα στην ομάδα για να τη βοηθήσουν αλλά πολλοί για να της κάνουν κακό, ενώ ο τεχνικός διευθυντής, αφού τόνισε πως έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα και έχουν κατατεθεί μηνύσεις, κατονόμασε τους ανθρώπους που βλάπτουν τη Νίκη Βόλου. Είναι οι επαγγελματίες οπαδοί, οι επαγγελματίες άνεργοι, οι παλαίμαχοι, όσοι θεωρούν ότι η ομάδα τούς ανήκει σύμφωνα με τον Θάνο Θεοδώρου. Η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός διευθυντής έχει δεχθεί μεγάλη κριτική από τον κόσμο της Νίκης. Του χρεώνουν σχεδόν όλα τα λάθη στο χτίσιμο της ομάδας, σαν να ήταν δική του κι αυτός να σχεδίασε το ρόστερ. Χθες ανέφερε πως πέντε παίκτες ήταν οι δικές του επιλογές (Ναουμίδης, Χολέβας, Κιπτίου, Αλεξανδρής, Αντζούρης), ενώ σχετικά με τα διάφορα που του καταλογίζουν, επιφυλάχθηκε να δώσει τις απαντήσεις του στη γενική συνέλευση μιλώντας με στοιχεία. Σίγουρα η κριτική στον Θάνο Θεοδώρου είναι άδικη, καθώς ο ίδιος έχει ένα σημαντικό πόστο στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά ούτε προπονητής είναι ούτε παράγοντας της διοίκησης. Όπως σχολίασε, οι επιλογές για τους παίκτες συναποφασίζονταν από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής. 
Το άσχημο στη Νίκη Βόλου είναι πως λείπει η συσπείρωση. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει ένας εσωτερικός πόλεμος που δεν είναι άγνωστος για όσους παρακολουθούν την ομάδα. “Οι χειρότεροι πόλεμοι είναι οι εμφύλιοι” σχολίασε ο Ηλίας Σορώκος ο οποίος δεν είναι χρόνια στο Βόλο αλλά από τον Νοέμβριο και πρόλαβε να μπει στο κλίμα... και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, ο κυανόλευκος σύλλογος δεν θα μπορέσει να ορθοποδήσει. Έχουμε αναφέρει πολλάκις ότι τη φετινή σεζόν δαπανήθηκε πολύ μεγάλο ποσό χωρίς να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου που είχε μπει στο ξεκίνημα, όμως ύστερα από μια τραυματική σεζόν που η Νίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, οργανώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα από το μηδέν και παρά τα διάφορα λάθη, την απειρία, τις παραλείψεις, μπήκαν οι βάσεις για το μέλλον, με πολύ αξιόλογο κορμό παικτών από το Βόλο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όχι για το αγωνιστικό κομμάτι στα τρία τελευταία ματς (η Νίκη έχει ρεπό την προσεχή Κυριακή) αλλά για τις διοικητικές εξελίξεις. Η ομάδα πλήττεται από ...εσωστρέφεια που δεν κατάφερε ούτε η διοίκηση Βούλγαρη να διώξει, όπως άλλωστε και οι προηγούμενοι διοικητικοί ηγέτες του συλλόγου.