noodles volos banner

Τα στατιστικά της Νίκης Βόλου στο β' γύρο

Δεν έχει αγωνιστική δράση στην 31η αγωνιστική η Νίκη Βόλου, καθώς έχει το ρεπό και είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε τα στατιστικά των “κυανολεύκων” στο δεύτερο μισό της κατηγορίας.

Η βολιώτικη ομάδα μετράει πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα. Στο β' γύρο χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 25 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι οκτώ αποτελούν προσθήκες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ναουμίδης είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια. Μέχρι τον πρόσφατο αγώνα με τον Θεσπρωτό είχε το απόλυτο των λεπτών, την Κυριακή για πρώτη φορά μπήκε ως αλλαγή. Ο Μέτσε έχει παίξει 11 παιχνίδια, όμως μόνο δύο φορές ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα και οι περισσότερες συμμετοχές όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα, αφορούν 15-25 λεπτά στο τέλος των αναμετρήσεων. Έντεκα συμμετοχές και για τον Ιορδανίδη, οι εννιά στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Σκοπελίτης από τότε που απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής, είναι πάντα στις βασικές επιλογές του προπονητή της Νίκης. 
Ο παίκτης που μεγάλωσε κατά πολύ το χρόνο συμμετοχής του σε σχέση με τον πρώτο γύρο είναι ο Κιπτίου που καθιερώθηκε βασικός βγάζοντας οκτώ 90άλεπτα, ενώ φυσικά Χολέβας, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος-όποτε δεν είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι- δεν ...βγαίνουν από την ενδεκάδα. Ο Βρονταράς πήρε τη θέση κάτω από τα δοκάρια μέχρι που τραυματίστηκε και ο Στούκας είχε την ευκαιρία του στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, ενώ ο Νοριέγα ξεκίνησε βασικός, όμως μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έχασε τη θέση έχοντας 56 λεπτά στα έξι τελευταία ματς. Να προσθέσουμε ότι ο Βρονταράς είχε δικαίωμα συμμετοχής μετά την 1η Φεβρουαρίου και ο Σκοπελίτης μετά τις 20 του ίδιου μήνα.

Αναφορικά με τα γκολ, η Νίκη Βόλου πέτυχε 15 γκολ και έχει δεχθεί 9. Τα λεπτά που σημειώθηκαν τα τέρμα της κυανόλευκης ομάδος: 1'-15': δύο (Κιπτίου με Πύρασο, Ιορδανίδης με Θεσπρωτό), 16'-30': δύο (Κιπτίου με Οπούντιο, Ιορδανίδης με Φαρκαδόνα), 31'-45': τέσσερα (Ελευθεριάδης με Αιγινιακό, Ναουμίδης με Πιερικό, Ναουμίδης με Οπούντιο, Ναουμίδης με Τύρναβο), 46'-60': ένα (Κανελλόπουλος με Πιερικό), 61-75': δύο (Νοριέγα με Δωτιέα, Κανελλόπουλος με Φιλιππιάδα), 76'-90': τέσσερα (Ελευθεριάδης με Δωτιέα, Σκοπελίτης με Τύρναβο, αυτογκόλ με Τύρναβο, Κανελλόπουλος με Φαρκαδόνα).
Τα γκολ που έχει δεχθεί η Νίκη: 1'-15': ένα (από Αιγινιακό), 16'-30': κανένα, 31'-45': τέσσερα (δύο από Αιγινιακό, από Τύρναβο, από Φαρκαδόνα), 46'-60': ένα (από Πιερικό), 61-75': ένα (από Φαρκαδόνα), 76'-90': δύο (από Φιλιππιάδα, από Θεσπρωτό).

nikisymmetoxesbgyroy

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onTuesday, 12 April 2016 10:07