noodles volos banner

Δεκαεπτά νίκες μακρυά από το Βελεστίνο στη Γ' Εθνική

Το 1-4 στην Αγιά, την Κυριακή για την 32η αγωνιστική, ήταν η έκτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Ρήγα Φεραίο (η έβδομη εάν υπολογίσουμε και το άνευ αγώνος με τον Φωκικό). Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη έχει κερδίσει τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, τον Δωτιέα στην Αγιά, τον Τύρναβο, τον Αχέροντα στο Καναλάκι, τον Οπούντιο στο Μαρτίνο, ενώ στον εξαιρετικό απολογισμό αποτελεσμάτων μαρκυά από το Βελεστίνο, πρέπει να προσθέσουμε και τις ισοπαλίες στα δύο ντέρμπι της Μαγνησίας. Οι 23 από τους συνολικά 48 βαθμούς για τους “κυανόλευκους” προέρχονται από τα εκτός έδρας ματς.
Συνολικά στα τρία χρόνια στη Γ' Εθνική, ο Ρήγας Φεραίος μετράει 14 εκτός έδρας νίκες, που ανεβαίνουν στις 17 εάν προσθέσουμε και τρεις στα χαρτιά. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14 οι “κυανόλευκοι” είχαν πέντε διπλά (2-0 με Λευκάδια, 3-0 με Αμπελωνιακό, 2-0 με Αχ. Δομοκού, 3-1 με Κύμη και 3-0 ά.α. με Πυργετό), τη σεζόν 2014-15 επίσης πέντε διπλά (1-0 με Δωτιέα, 1-0 με Πυρσό, 3-0 με Μακροχώρι, 5-0 με Βατανιακό και 3-0 ά.α. Με Λευκάδια) και τη σεζόν 2015-16 τα επτά που προαναφέραμε στην πρώτη παράγραφο.

Ακόμη, ο Δωτιέας είναι ένας από τους ...αγαπημένους αντιπάλους για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη την τελευταία τετραετία σε Δ' και Γ' Εθνική. Σε οκτώ αναμετρήσεις, ο Ρήγας Φεραίος μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Τέλος, να αναφέρουμε πως τα δύο τελευταία ματς είναι με την Φαρκαδόνα στις 8/5 και τον Καραϊσκάκη στις 15/5. Προπόνηση υπάρχει αύριο Μεγ. Πέμπτη και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει ύστερα από πενθήμερο ρεπό.

Last modified onWednesday, 27 April 2016 12:14