noodles volos banner

Αδικεί η έκταση του σκορ τη Νίκη

Η Νίκη Βόλου, με σύνθεση ανάγκης μετά τις αρκετές αποχωρήσεις παικτών, υπέκυψε στην ανωτερότητα της Πύδνας Κίτρους. Πάντως το τελικό σκορ αδικεί την προσπάθεια των “κυανολεύκων” καθώς τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο φινάλε, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για την ισοφάριση. Το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, ωστόσο ο σύλλογος του Κίτρους πήρε δίκαια το τρίποντο. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η Νίκη θα τερματίσει σίγουρα στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου.

Οι παίκτες του Αποστόλη Στύλου ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η Πύδνα έπιασε εξαιρετική απόδοση και έδειξε ότι θα είναι πανέτοιμη για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Στο 9ο λεπτό, ο Βέργος εκτέλεσε φάουλ και ο Αλυσανδράτος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε σωτήρια. Στο 17ο, ο Στούκας απέκρουσε φάουλ του Ραπτόπουλου και ο Μακράκης πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη να ισοφαρίσει στο ημίωρο της αναμέτρησης όταν ο δραστήριος Ελευθεριάδης με ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στον Ιορδανίδη που επιχείρησε κοντινό πλασέ και ο Αλυσανδράτος έδιωξε με τα πόδια.
Στο 35' ο Ραπτόπουλος από ευνοϊκή θέση, αντί να σουτάρει, γύρισε την μπάλα στον Πετρουζέλη αλλά επενέβησαν σωτήρια και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 40' ο Κόλα της Πύδνας έβγαλε μπαλιά στον Καμπλιώνη που έπιασε δυνατό σουτ και ο Στούκας έδιωξε σε κόρνερ. Με 1-0 πήγαν στα αποδυτήρια οι ομάδες.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι νωρίς έφθασαν σε δεύτερο τέρμα. Παράλληλη σέντρα του Κόλα βρήκε στο χέρι του Μέτσε και δόθηκε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πετρουζέλης. Η μείωση του σκορ στο 75', πάλι από την άσπρη βούλα. Ο Ελευθεριάδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, βρήκε το χέρι του Δημητρίου και δόθηκε η εσχάτη των ποινών. Εύστοχος ο Eλευθεριάδης έκανε το 2-1. Στο 83' ο Ελευθεριάδης γύρισε στον Ματθαίου που έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Αλυσανδράτος μπλόκαρε σωτήρια, σε μεγάλη φάση για την ισοφάριση. 
Στο 87' ο Καμπλιώνης έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Παυλίδης με σουτ πλασέ έγραψε το 3-1 και τρία λεπτά πιο μετά, ο Κυπαρίσσης από τα αριστερά επιχείρησε σέντρα και ο Καμπλιώνης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Συνθέσεις:
Πύδνα Κίτρους: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Ραπτόπουλος (60’ Παυλίδης), Μακράκης (85’ Χάμος), Γελαδάρης (78’Κυπαρίσσης).
Νίκη Βόλου: Στούκας, Αλεξανδρής, Αναστασίου, Χολέβας, Ναουμίδης, Τσορμπαντζής (68’ Ματθαίου), Ελευθεριάδης, Βέργος, Κόλα, Ιορδανίδης, Μέτσε.

Last modified onWednesday, 11 May 2016 15:03