noodles volos banner

Θέλει ιδανικό φινάλε μπροστά στον κόσμο του Βελεστίνου

Τελευταία παράσταση για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη στη φετινή Γ' Εθνική και ο Ρήγας Φεραίος θέλει να κλείσει το πρωτάθλημα με ιδανικό τρόπο. Υποδέχεται τον Καραϊσκάκη, δεύτερο στη βαθμολογία για δεύτερη σερί σεζόν με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης (Κυριακή 15/5 στις 17:00).

Οι “κυανόλευκοι” είχαν εντυπωσιακό δεύτερο γύρο. Είχαν συγκεντρώσει 22 πόντους στον πρώτο και ήδη μετρούν 29 στο δεύτερο. Μέσα στο 2016, έχουν οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, με την παραμονή να έρχεται εύκολα και νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Εντυπωσίασαν με τον εκτός έδρας απολογισμό και τις συνεχόμενες νίκες, ενώ παράλληλα διατήρησαν με ισοπαλίες το αήττητο στο Βελεστίνο. Κόντρα σε δυνατό, και ...απογοητευμένο από την εξέλιξη που είχε το πρωτάθλημα, αντίπαλο, ο Ρήγας Φεραίος θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τις φετινές επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις με μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο του που θα συνοδευτεί με νικηφόρο αποτέλεσμα (εκτός ο τιμωρημένος Αλεξίου).
Υπενθυμίζουμε πως τις σεζόν 2013-14 και 2014-15, οι Βελεστινλιώτες έφθασαν μέχρι τις 13 νίκες (την πρώτη σεζόν σε κατηγορία 15 ομάδων και πέρυσι σε όμιλο 16 ). Φέτος ήδη έχουν βελτιώσει την επίδοσή τους και εάν κερδίσουν τον Καραϊσκάκη, τότε θα συμπληρώσουν 15 νίκες.