noodles volos banner

Αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν με επικεφαλής τον Στέλιο Βούλγαρη

Πριν μία εβδομάδα είχαμε αναφέρει πως η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει έως έχει διοικητικά. Παρά το ενδιαφέρον που φάνηκε να εκφράζεται από πρώην διοικητικό παράγοντα ώστε να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα, η ομάδα θα προχωρήσει με επικεφαλής τον Στέλιο Βούλγαρη. Με σαφώς μειωμένο προϋπολογισμό, περισσότερους παίκτες από τη Μαγνησία και εκτός απροόπτου τον Στέφανο Ξηροφώτο στην τεχνική ηγεσία, η Νίκη θα έχει στόχο να δημιουργήσει μία εξίσου ανταγωνιστική ομάδα, με διαφορετική φιλοσοφία και χαμηλότερους τόνους...
Μιλώντας σήμερα στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης, ο Στέλιος Βούλγαρης ανέφερε ότι δεν αποκλείει καμία βοήθεια και πως πρέπει να έχει στήριξη από άλλους παράγοντες ώστε να βγει η επόμενη σεζόν, να βρεθούν άτομα που θα προσφέρουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Δήλωσε ανοικτός σε όλους για οποιαδήποτε βοήθεια.
Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι εάν θα συνεχίσουν στην ομάδα παράγοντες και μέλη της διοικούσας επιτροπής που έχουν δηλώσει παραίτηση, όπως ο Θάνος Θεοδώρου ή ο Δημήτρης Γκόλιας. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα αναλωθεί στην καλύτερη οργάνωση του συλλόγου, η ενημέρωση θα γίνει στη γενική συνέλευση που ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου, ωστόσο ο βασικός χρηματοδότης της Νίκης Βόλου θα συνεχίσει να “ματώνει” για “την δημιουργία μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί και πάλι επάξια τον Βόλο και την Μαγνησία στα εθνικά πρωταθλήματα” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του συλλόγου. Τέλος, το επόμενο διάστημα θα γίνουν οι συζητήσεις με τους παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων εκφράζονται θετικά στο ενδεχόμενο να παραμείνουν στα “κυανόλευκα”.