noodles volos banner

"Θα κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα σαν αυτή που αξίζει στον Ολυμπιακό"

Στο ξενοδοχείο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη έγινε σήμερα το απόγευμα, πριν από λίγο, η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος αναλαμβάνει το έργο να καθοδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο καινούργιο ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης τόνισε: «Για την επιλογή του κ. Τζαναβάρα τα κριτήρια δεν ήταν μόνο αγωνιστικά. Τον επιλέξαμε και για το ήθος του. Έχουμε ετοιμάσει έναν κατάλογο παικτών για τον κορμό της ομάδος και η στελέχωση με τα βολιώτικα παιδιά είναι έτοιμη. Θα τα ανακοινώσουμε σιγά σιγά μέχρι 10 του μηνός. Στο Καϊμακτσαλάν αρχές Αυγούστου, στον Άγιο Αθανάσιο, θα γίνει η προετοιμασία. Προχωρήσαμε με τις φανέλες που θα είναι από την Umbro. Στην επιλογή των παικτών, θα πρέπει ο κ. Τζαναβάρας να έχει τον τελευταίο λόγο. Θα φτιάξει την ομάδα βάσει των δικών μας προσδοκιών. Θέλω να κάνουμε μια καινούργια αρχή με οργάνωση. Θα είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα σαν αυτή που αξίζει στον Ολυμπιακό και να πάει γρήγορα στην κατηγορία που ανήκει».

Σε ερώτηση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ, απάντησε: «Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Σίγουρα θα προχωρήσουμε και σε αυτόν τον τομέα, βήμα-βήμα, είναι και νομικό το θέμα».
Για το γήπεδο είπε: "Πρέπει να είναι το ΕΑΚ, είναι το σπίτι του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι θα δοθεί λύση, περιμένουμε απάντηση", ενώ συμπλήρωσε ότι η προετοιμασία θα γίνει στο Πανθεσσαλικό.