noodles volos banner

Εκλογές την Τρίτη στον Ρήγα Φεραίο

Με μεγάλη συμμετοχή μελών, φιλάθλων και φίλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου, η προγραμματισμένη ετήσια γενική συνέλευση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, η απερχόμενη διοίκηση εισέπραξε θερμά συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας.

 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μμ και στην έναρξη των διαδικασιών αποφασίστηκε να προεδρεύσει και να συντονίσει τη συζήτηση ο γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Παπαδάμ, ο οποίος ανάγνωσε και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που ήταν: 1) Διοικητικός απολογισμός, 2) Οικονομικός απολογισμός, 3) Παραίτηση ΔΣ, 4) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής, 5) Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ., όπως προσδιορίστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Ο διοικητικός απολογισμός των πεπραγμένων έγινε από τον πρόεδρο Γιώργο Καλόγηρο ο οποίος, επισήμανε την πολύ καλή πορεία της ομάδας που επιβραβεύτηκε με την βαθμολογική της θέση, τόνισε την άριστη οικονομική κατάσταση του συλλόγου αφού δεν υπάρχει καμία οφειλή , χαρακτήρισε άψογη την κατάσταση του ποδοσφαιρικού τμήματος, συνεχάρη τους υπευθύνους της ακαδημίας για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και ευχαρίστησε τα μέλη του δ.σ., τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους, τους χορηγούς και τη δημοτική αρχή που όλοι μαζί συνέβαλλαν στην επιτυχημένη πορεία του Ρήγα. Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός που έγινε από τον ταμία Γιάννη Γάρο ο οποίος ανέλυσε την οικονομική κατάσταση, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει καμία οφειλή. Ανέφερε σε κατηγορίες τα έσοδα του συλλόγου καθώς και τα έξοδα, ένα μεγάλο μέρος των οποίων ανέλαβαν τα μέλη του απερχόμενου δ.σ.. 
Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη γενική συνέλευση των μελών, τα οποία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα πεπραγμένα της διοίκησης. Ο γραμματέας του συλλόγου Γιώργος Παπαδάμ ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους συντελεστές της επιτυχίας και στη συνέχεια τα μέλη του δ.σ. δήλωσαν την παραίτησή τους καθώς σύμφωνα με το καταστατικό η θητεία είναι μονοετής. Ακολούθησε εκλογή εφορευτικής επιτροπής αποτελούμενη από τους Σάκη Κουσκουρίδα, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αχιλλέα Μακρή. Επειδή δεν υποβλήθηκε καμία υποψηφιότητα, η επόμενη γενική συνέλευση ορίστηκε για την Τρίτη 14 Ιουνίου 9μμ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ, με μοναδικό θέμα τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ. Οι υποφηφιότητες μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Τρίτη στα παραπάνω μέλη της εφορευτικής επιροπής.