noodles volos banner

Θ. Τζήμας: “Με το νέο γήπεδο 15.000 θέσεων θα σας πάω στα σύννεφα”

Στο Blue Star Fm μίλησε σήμερα το πρωί ο διοικητικός ηγέτης της Νίκης Βόλου, κ. Θανάσης Τζήμας. Από τις δηλώσεις του ξεχώρισε η αναφορά του στο γεγονός ότι είναι καλύτερα να πάνε σε άλλη πόλη όσοι εξωγενείς παράγοντες, όπως τους ονόμασε, θελήσουν να βλάψουν τη Νίκη και να τα βάλουν μαζί του, ενώ μίλησε για το νέο γήπεδο της ομάδας, που έχει όραμα να κατασκευάσει 15.000-20.000 θέσεων στον χώρο του Π. Μαγουλάς και για το οποίο πιστεύει ότι μπορεί να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από ξένες τράπεζες μέσω του ΕΣΠΑ, όπως λένε οι δικές μας πληροφορίες.

Αρχικά ο κ. Τζήμας επισήμανε:

“Με έναν τεχνοκράτη σαν και μένα τα θέματα είναι λυμένα. Όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει μία διαφορετική φιλοσοφία. Ξέρω ότι για πολλούς ανθρώπους πολλά πράγματα φαντάζουν ακατόρθωτα ή δύσκολα. Η ζωή είναι εύκολη, όταν είσαι αληθινός κι όταν έχεις την τεχνογνωσία. Με τη σοβαρότητα και όχι τα μυαλά στα κάγκελα όλα θα πάνε καλά. Η Νίκη Βόλου έχει μία σωστή διοίκηση”.

 Έπειτα για την αγάπη του κόσμου στην ομάδα δήλωσε:

“Το συναίσθημα το έχω πληρώσει ακριβά στη δουλειά μου. Το συναίσθημα των οπαδών ήρθε η στιγμή να μετατραπεί σε αγάπη και σε βοήθεια. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την άνοδο κι όλα τα άλλα να είναι διαλυμένα. Θα παρακαλέσω τον κόσμο να είναι κοντά μας από σήμερα με σεβασμό στους παίκτες. Η Νίκη Βόλου πέρασε στα χέρια των φιλάθλων, των ανθρώπων που την αγαπούν. Εγώ είμαι ο άνθρωπος που θα τη διαχειρίζομαι και θα την προφυλάσσω από τα πάντα. Μόνο ενθουσιασμένοι πρέπει να είστε και να κοιτάτε τον πρόεδρο με 14 μάτια.

 Για κάποιους που θα θελήσουν να βλάψουν τη Νίκη τόνισε:

Δεν πέθανα σε άλλες μάχες πολύ δύσκολες και το ίδιο θα κάνω και δω, θα δώσω την ψυχή μου. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαι απέναντι σε οποιονδήποτε πάει να πειράξει τη Νίκη. Όσον αφορά τους εξωγενείς παράγοντες δε θα ανοίξει ρουθούνι. Δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς. Το παρελθόν πέθανε και οι άνθρωποι του παρελθόντος. Αν διανοηθούν ότι μπορούν να τα βάλουν με τον κύριο Τζήμα, καλύτερα να πάρουν ένα καράβι και να πάνε σε άλλη πόλη.

Επίσης έκανε λόγο για το νέο γήπεδο στη θέση του Π. Μαγουλάς που θέλει να φτιάξει:

"Αν μάθετε τα σχέδια που έχω γι' αυτήν την ομάδα και γι' αυτό το γήπεδο, θα πάτε στα σύννεφα. Θα σας ανακοινώσω πράγματα μελετημένα σε μία συνάντηση που θα κάνουμε και θα δείτε τι δουλειά έχω κάνει εδώ και έξι μήνες. Έχουν γίνει πλάνα να γκρεμιστεί όλο το γήπεδο να γίνει από την αρχή και πώς μπορεί να πορευθεί η ομάδα, μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο. Εκεί θα δείξουμε ποιοι αγαπάνε τη Νίκη. Το γήπεδο θα γίνει ένα κουκλί και η Νίκη θα έχει λύσει το πρόβλημά της για τα επόμενα χρόνια.

Μπορώ να σας αναλύσω τα λάθη που έγιναν από το κράτος για το Πανθεσσαλικό. Ένα γήπεδο που δε χρειαζόταν κατ' εμέ, όπως είναι. Ένας άλλος άνθρωπος θα είχε εκτιμήσει το θέμα διαφορετικά και θα ήταν διαφορετικά και τα έξοδα. Θα κάνουμε τη δική μας την περιουσία στολίδι με κάποια χωρητικότητα 15.000-20.000 θέσεων και θα γευόμαστε μόονο χαρές. Αυτό που έχω διαγνώσει και εγώ και οι σύμβουλοί μου είναι ότι η Νίκη Βόλου με ένα ιδιόκτητο γήπεδο, δε θα έχει να φοβηθεί τίποτα".

 Ακόμη τοποθετήθηκε για τα εξής θέματα:

 Για τα μεταγραφικά:

“Θα διεκδικήσουμε εκπλήξεις στον μεταγραφικό τομέα. Θα δείτε και παίκτες Γερμανούς και ξένους παίκτες. Μαζί με τον προπονητή θα ανακοινωθούν πράγματα. Από τη στιγμή που δέσαμε, μονιάσαμε, αγαπηθήκαμε και όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο, θα τη βγάλουμε την ομάδα. Όποιος προσπαθήσει να κάνει άλλα πράγματα, ο πρόεδρος έχει και το θράσος να τα λέει ξεκάθαρα και δε μασάει τα λόγια του. Ακόμη δεν έχετε γνωρίσει τις δυνατότητες του προέδρου και δεν τις έχω αναδείξει και εγώ”. Είμαι χαλαρός στο θέμα των ποδοσφαιριστών, γιατί ο παίκτης θεωρώ ότι έχει το μυαλό να σκεφτεί ότι εδώ μιλάμε για νοικοκυριό και για τίποτε άλλο και δε θα χάσει ούτε 50 λεπτά. Γι' αυτό θα προτιμήσουν την ομάδα μας. Είναι πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας μας. Μη σας απασχολεί καθόλου το θέμα των μεταγραφών. Δε βιαζόμαστε”.

 Για τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων:

“Δεν έχω αναμιχθεί στο θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων. Δεν έχουμε αποφασίσει για έναν λόγο, γιατί δε θα πληρώσουμε εμείς το παρελθόν. Κάποιοι που είναι απογοητευμένοι θα πρέπει να σκεφτούν ότι σ' αυτή τη νέα αρχή που θα γίνει και σ' αυτό το πλοίο που πάει για την άνοδο δεν μπορεί να είναι απόντες. Όποιος δεν είναι μαζί μας, θα το μετανιώσει”.

 Για τις εργασίες στο γήπεδο Π. Μαγουλάς:

“Δε θα ξεφύγουμε από τα πλαίσια. Θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις τώρα, για να κάνουμε την προετοιμασία και για τις τέσσερις βδομάδες του Σεπτεμβρίου θα αναζητήσουμε κάποιο άλλο γήπεδο. Θα δηλώσουμε και το Πανθεσσαλικό και θα δούμε ποια ματς θα γίνουν εκεί”.

Last modified onWednesday, 22 June 2016 15:54