noodles volos banner

Συνάντηση Τζήμα με τα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης

Συνάντηση γνωριμίας σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/6) στα γραφεία της Νίκης ανάμεσα στον Θανάση Τζήμα και τα μέλη του Ερασιτέχνη. 

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης (φωτό) καθώς και οι κ.κ. Κολόζος, Βούλγαρης (είχε υποβάλει την παραίτησή του πρόσφατα), Παρασκευόπουλος, Μπλάνας, Τσαρνάς, Λαγός Σωτήρης, Χατζημπύρρος, Μακρίδης. Απουσίαζαν οι κ.κ. Βενέτης, Γκόλιας, Αρβανιτόπουλος (είχαν ενημερώσει σχετικά), ο υπό παραίτηση Αλέξ. Μεϊκόπουλος και οι κ.κ. Ξάνθης και Μακρόπουλος.

Σε δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports ο κ. Τζήμας τόνισε: “Κάναμε μία συνάντηση γνωριμίας με τα μέλη της Ερασιτεχνικής και θέσαμε τα ζητήματα του ιδιωτικού συμφωνητικού, των εγκαταστάσεων του γηπέδου και της στήριξης των μελών προς το πρόσωπό μου.

Μιλήσαμε και για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε και τις χορηγίες, για να επωφεληθούν και τα άλλα τμήματα και να γίνεται από κοινού η διαφημιστική καμπάνια, γιατί κάποια τμήματα είναι σε άθλια κατάσταση.

Στόχος ήταν να γίνει μία καινούργια ένωση και μία καινούργια αρχή, με κορωνίδα το ποδόσφαιρο, ώστε να κερδίσουν και τα άλλα αθλήματα της Ερασιτεχνικής Νίκης. Μιλήσαμε και για τους Νέους Αθλητές. Θα μπουν σε μία νέα διοίκηση κάποια άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Αυτή θα συμπορεύεται με τη μεγάλη ομάδα”. 

Από τη μεριά τους τα μέλη του Ερασιτέχνη έδειξαν θετική διάθεση απέναντι στα λεγόμενα του κ. Τζήμα, άκουσαν με προσοχή την ανάλυση του πλάνου του, ενώ του ζητήθηκε με τις πράξεις του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. 

Χρ. Θαν.

Last modified onThursday, 23 June 2016 02:46