noodles volos banner

Σε καλό δρόμο οι περιπτώσεις Τσιουρέλη και Κόκκα για τη Νίκη

Πέρα από τις επαφές για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που τελείωσαν τη χρονιά (έχει συμφωνήσει μέχρι στιγμής ο Ναουμίδης), προχωρούν και κάποιες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων.

Δύο απ' αυτές, που βρίσκονται σε καλό δρόμο, είναι οι Βολιώτες Κώστας Τσιουρέλης και ο Βαλάντης Κόκκας (φωτό). Ο πρώτος, που είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως μέσος (είτε στον άξονα είτε στα άκρα), έπαιξε και στα 31 ματς του Πυράσου φέτος, σημειώνοντας 8 γκολ. Μάλιστα είχε μιλήσει και με τον Στ. Ξηροφώτο πριν αυτός φύγει από τη Νίκη, ενώ τις ικανότητές του εκτιμά και ο Λεωνίδας Μπίλης.

Ο δεύτερος, 24 ετών, ήταν βασικό στέλεχος του Δωτιέα Αγιάς, που υποβιβάστηκε από τον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής, και παίζει στη θέση του κεντρικού αμυντικού με κύριο προσόν το ύψος του (1.91) και τη δύναμή του. Ο ποδοσφαιριστής, που υπηρετεί τη θητεία του στη Σπάρτη, αλλά σύντομα θα πάρει μετάθεση στον Βόλο, είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις υποδομές της Νίκης.

Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα των Πάρη Μπακάλη, που ήταν βασικός στην ομάδα που κέρδισε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και του Γιάννη Κορέτα από τον Ρήγα Φεραίο.