noodles volos banner

Σε νέες βάσεις οι υποδομές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Β.

Σε νέες βάσεις μπαίνουν τα τμήματα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου μετά από απόφαση της Διοίκησης σε συνεργασία με τη Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Αποφασίστηκε να συγκροτηθούν εκτός των άλλων τμημάτων ποδοσφαίρου και αγωνιστικές ομάδες ποδοσφαίρου για νέους αθλητές για τις ηλικίες 2002 έως και 2006.

Υπεύθυνος για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ομάδων θα είναι σε συνεργασία με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων ο κ. Αντρέας Μπονόβας.

Οι αθλητές που θα επιλεγούν θα περάσουν εργομετρικά τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί η φυσική, τεχνική και τακτική τους κατάσταση, ώστε να καταρτιστεί το ετήσιο πρόγραμμα εκγύμνασής τους.

Οι αθλητές που θα απαρτίζουν τις αγωνιστικές ομάδες θα έχουν προτεραιότητα ως προς την επιλογή τους για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Για τον σκοπό αυτό η Διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για  όσους  γυμναστές  ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο ή κατόχους διπλώματος προπονητού ποδοσφαίρου επιθυμούν να απασχοληθούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου να επικοινωνήσουν μέχρι 16 Ιουλίου 2016 στο τηλέφωνο 6979002709 ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο mail του Συλλόγου This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified onTuesday, 28 June 2016 13:32