noodles volos banner

Θ. Τζήμας: «Δε θα τολμήσει κανείς ν’ αγγίξει τη Νίκη»

Με την πολυπληθή παρουσία των φίλων της Νίκης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (29/6) στην ταβέρνα Λίμνη στο Ελικοδρόμιο η εκδήλωση παρουσίασης του νέου τεχνικού τημ των κυανόλευκων πλην του προπονητή τερματοφυλάκων, αλλά και της νέας διοικούσας επιτροπής, χωρίς να ανακοινωθούν οι αρμοδιότητες του καθενός.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος Θανάσης Τζήμας, που αρχικά τόνισε: «Σήμερα θα πούμε αλήθειες. Θα κρατήσουμε από το παρελθόν τις καλές στιγμές και θα εξαλείψουμε από το παρελθόν ό,τι κακό υπάρχει. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να κάνει κακό είτε ηθελημένα είτε άθελα, δε θα τον αφήσουμε.

Κανένας δε θα τολμήσει να μας αγγίξει και εμείς μόνο αγάπη θέλουμε να τους δώσουμε και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ήταν. Πάντα δεν τα πήγαινα καλά  με τους δήθεν κι είχα την εκτίμηση απλών ανθρώπων. Πάντα τα πήγαινα καλά με τους βιοπαλαιστές και γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα.

Επαίνεσα τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου (σ.σ. περσινή διοίκηση), γιατί τα λάθη τους έγιναν άθελα και εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να κατακρίνουμε και να αδειάσουμε το γήπεδο. Όποιος παλεύει και κάνει λάθη, τον βοηθάμε. Αν δεν τα καταλάβει, να τον εγκαταλείψουμε. Θα παλέψουμε μαζί. Μακάρι ο Θεός να φέρει τη Νίκη Βόλου εκεί που την είχαν οι πρόγονοί σας. Εσείς οι ίδιοι δεν πρέπει να διχάσετε την ομάδα. Δε θα σας εγκαταλείψω ποτέ και δε θα σας λείψει τίποτα. Κανείς δεν μπορεί ν’ αγγίξει μία ομάδα του δικού μας μεγέθους. Είμαι πεπεισμένος ότι κανείς δε θα πειράξει τη Νίκη. Μόνο εμείς μπορούμε να της κάνουμε κακό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Φάτση:

«Ο κ. Φάτσης είναι ο άνθρωπος που έβαλε το μεγαλύτερο λιθαράκι για να είμαι εδώ μαζί σας. Έχω διαγνώσει ότι η αγάπη του για όλα τα τμήματά της Νίκης είναι πολύ μεγάλη, όπως και η παιδεία του. Με τον κ. Φάτση έχουμε ένα σχέδιο να μονιάσουμε όλοι και όποια εκδήλωση γίνει θα γίνει από κοινού. Θα το πάρω πάνω μου το παιχνίδι γι’ αυτόν τον χρόνο. Δε θα αφήνω κανέναν να λέει τίποτα. Για έναν χρόνο θα κρατήσουμε την ενότητα κι ό,τι βγαίνει θα βγαίνει μόνο από το στόμα το δικό μου και από τον κ. Φάτση, που είναι αξιόλογος άνθρωπος και έχει το ελεύθερο να τοποθετείται».

Έπειτα μίλησε για:

Τις εργασίες του γηπέδου: «Είπε κάποιος ότι δεν είδε καμία μπουλντόζα. Αυτή εταιρεία που συνεργαζόμαστε έχει έναν άρτιο εξοπλισμό και μπορεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εκτελέσει τα έργα με εξειδικευμένα μηχανήματα. Αλλάξαμε το αρχικό πλάνο και κάνουμε το βοηθητικό πλαστικό, για να φιλοξενήσουμε τις ακαδημίες μας. Τελειώνοντας αυτό το γήπεδο μέχρι τις 30 Αυγούστου, η ίδια εταιρεία θα αναλάβει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου να κάνει το κεντρικό γήπεδο».

Για το νέο γήπεδο:

«Κάποιοι δεν το πιστεύετε για την ανακατασκευή του γηπέδου, αλλά σήμερα θα το πιστέψετε. Δεν είναι όνειρο. Δυστυχώς κάποιοι που σας κάνουν τον τεχνοκράτη ή τον ειδήμονα, ξεχνούν ότι ένας σύλλογος, είναι όπως ένας δήμος. Έτρεχαν προγράμματα κι αυτοί κοιμόντουσαν.

Υπάρχει δυνατότητα αυτά τα προγράμματα να είναι χρηματοδοτούμενα κατά 90%, με 70% προκαταβολή. Θα αφήσουμε μία προίκα για τα εγγόνια μας, απλώς ανησυχούν κάποιοι μήπως μεγαλώσουμε την προίκα μας. Αφήστε τους άλλους να διαπραγματεύονται τα εκατομμύρια για έργα άχρηστα. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτοί που θα χρησιμοποιήσουν το Πανθεσσαλικό, θα το πληρώσουν».

Για την εκκαθάριση: «Φαντάζει κάτι μακρινό, σας πληροφορώ όμως ότι δεν είναι δύσκολο, έχει κατατεθεί η αίτηση και περιμένουμε την απόφαση. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει με τον κ. Στραβέλα και με τον δικηγόρο που θα ανακοινώσουμε. Μέχρι τον Δεκέμβριο θα σας ενημερώνουμε».

Για την επιλογή της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου:

«Επέλεξα να κάνουμε ένα συμβούλιο ευέλικτο. Γνωρίζοντας πολύ καλά τέσσερα χρόνια αυτή την κατηγορία, είδα ότι όσο πιο πολλοί είμαστε, τόσο χειρότερα είναι, γιατί ο καθένας λέει τη γνώμη του. Οι άνθρωποι της διοικούσας είναι όλοι από εδώ, άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, με εξαίρεση τον κ. Νίκο Στραβέλα, που είναι δικαστικός επιμελητής και θα με καλύψει στα νομικά θέματα».

Για το μπάτζετ:

«Έχουμε φέρει σε πέρας πολύ πιο δύσκολο έργο στη Γ’ Εθνική, σε ομάδες με 20 φιλάθλους. Η Νίκη με τέτοιον κόσμο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αν μονοιάσουμε. Η καλύτερη ομάδα γίνεται τον Αύγουστο σ’ αυτές τις κατηγορίες. Παίκτες που δεν τους ήθελε κανείς, σήμερα διαπρέπουν. Θέλω ν’ ανεβάσω την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Όταν λέω μια κουβέντα, τη σκέφτομαι πολύ. Όταν πρέπει για το καλό μας να χτυπήσω τα χέρι στο τραπέζι, θα το κάνω. Δυστυχώς για κάποιους είμαστε νοικοκύρηδες και το μπάτζετ είναι καλυμμένο».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Λεωνίδα Μπίλη:

«Είναι προπονητής με παιδεία, γνωρίζει την ομάδα από το παρελθόν και έχει ως γνώμονα πάντα τον πρωταθλητισμό. Δικαιούνταν αυτήν την ευκαιρία και με μια διοίκηση σταθερή μπορεί να μας δείξει τον δρόμο για την άνοδο».

Τέλος, πληροφόρησε ότι τα νέα γραφεία θα μπορεί να τα επισκέπτεται ο κόσμος και να ρωτάει ό,τι θέλει και πως θα γίνει μία λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα αυτοκίνητο, αλλά και δύο συναυλίες γήπεδο της Νίκης.

Για το τέλος ο Θανάσης Τζήμας κράτησε την εξής ατάκα: «Να είστε σίγουροι πως ό,τι ακούσατε σήμερα θα γίνει κατά γράμμα. Του χρόνου εύχομαι να είμαστε εδώ και να μιλάμε για την επόμενη κατηγορία».

Χρ. Θανασούλης

 

 

 

Last modified onThursday, 30 June 2016 09:10