noodles volos banner

Υποτιμητική ανακοίνωση της Νίκης για Χολέβα

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Χολέβας από τη Νίκη Β., η διοίκηση της οποίας έβγαλε μία υποτιμητική ανακοίνωση για τον παίκτη, υπονοώντας ότι δεν αγαπάει τη φανέλα της ομάδας και πως αποδεσμεύεται, γιατί δεν απάντησε στην προβλεπόμενη προθεσμία.

Βέβαια, είχε προηγηθεί το βράδυ της Πέμπτης μία επίσης μειωτική ανακοίνωση για τον παίκτη, που έλεγε ότι «η Δ.Ε και ο πρόεδρος ΔΕΝ έχουν αποφασίσει ΕΑΝ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός ότι και αυτοί θα ανταποκριθούν, ακόμη κι αν απαντήσει θετικά», που ουσιαστικά τον εξωθούσε σε φυγή από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Β.

«Η Νίκη Βόλου δεν έχει ευθύνη για τις πράξεις αυτών που έχουν ελευθερία επιλογής! Ανακοινώνεται από το πρόεδρο Σ. Τζήμα ότι η προθεσμία για την απάντηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χολέβα εξέπνευσε ΚΑΙ πλέον αποδεσμεύεται από την ομάδα μας . Είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ότι η Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια που μετά τη ΝΕΑ αρχή αυτή και την προσπάθεια που κάνει σε όλα τα πεδία θέλει ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, φιλάθλους ΠΟΥ πάνω από όλα έχουν αγάπη για την ομάδα, πόσο ΔΕ μάλλον των ποδοσφαιριστών ΠΟΥ πάνω από όλα πρέπει να αγαπούν τη φανέλα!»