noodles volos banner

Κάλεσμα για το φιλικό της Τρίτης

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, το πρώτο ματς ύστερα από σχεδόν έξι μήνες για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι την Τρίτη 2 Αυγούστου με αντίπαλο τη Βέροια, μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ερυθρόλευκης ομάδας.

Η σέντρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα δοθεί στις 19:00 και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου καλεί το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες ενισχύοντας με το χειροκρότημά του την ομάδα, η οποία ξαναμπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά "θέλουμε την στήριξή σας στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου να δούμε όλοι την ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου να παίζει στην κατηγορία που του αξίζει. Θέλουμε να βρεθείτε στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εμψυχώσετε τους παίκτες μας, να καταλάβουν τη δυναμική, τη μεγάλη ιστορία και τη "βαριά" φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Όλοι μαζί ξεκινάμε! Ξαναερχόμαστε!"
Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα. Τέλος, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί από την πρώτη και τη δεύτερη πεζογέφυρα.