noodles volos banner

Πρώτη με όγκο και παλμό για τη Νίκη

Την πρώτη της συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Π. Μαγουλάς τη Δευτέρα η Νίκη Βόλου παρουσία περίπου 1200 οπαδών της. Ο ενθουσιασμός περίσσευε, η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν εντυπωσιακή και οι παίκτες δέχθηκαν την καλύτερη ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει, αφού η προετοιμασία ξεκίνησε επίσημα γι’ αυτούς.  

Αρχικά έγινε από τον μοναδικό Γιώργο Μαστρογιάννη η παρουσίαση του τεχνικού τημ και των παικτών, με τον κόσμο να υποδέχεται με εκδηλώσεις αγάπης τον καθέναν απ’ αυτούς που ανταπέδιδαν με το δικό τους χειροκρότημα προς τους φιλάθλους.

1DSC9362

 

Πρώτος στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε και χαιρέτησε τον κόσμο  Λεωνίδας Μπίλης, για να ακολουθήσουν ο βοηθός του Δημήτρης Μπράτσος, ο γυμναστής Νίκος Αθανασιάδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Κοντοβάς.

Οι παίκτες παρουσιάστηκαν σύμφωνα με τη θέση που αγωνίζονται και κατά σειρά ήταν οι Ν. Τζήμας, Ν. Γρηγοριάδης, Β. Ράπτης (τερματοφύλακες), οι δεξιοί οπισθοφύλακες Ν. Παπαγεωργίου και Β. Δημουλάς (16χρονος από τους Νέους Αθλητές), οι αριστεροί μπακ Δ. Δημολιός και Μιχάλης Τσιαμπαλής-Σουάρες, οι στόπερ Ν. Παπαδήμας, Β. Κόκκας, Γ. Ναουμίδης και Ν. Σφουνδυλιάς, οι αμυντικοί χαφ Χ. Πετράκος, Γ. Παρασκευαΐδης, Στ. Αλεξανδρής, οι επιθετικοί μέσοι Φρ. Τορεζάνι, Αλ. Τσιανάκας, Κ. Τσιουρέλης και Κλ. Κόλα, οι δεξιοί εξτρέμ Γ. Σκαθαρούδης και Άγγ. Ματθαίου, οι αριστεροί εξτρέμ Φ. Μαλακασιώτης και Στ. Βουρδάκης και οι φορ Γ. Κορέτα και Β. Δαδάκος. Απώ ήταν ο Κυπτίου, με τον οποίον φαίνεται να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις του με την ομάδα, το οποίο όλοι ελπίζουν να είναι προσωρινό. 

Ακολούθησαν οι ομιλίες του προέδρου της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκη, του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης κ. Φάτση, του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Τζήμα, του προπονητή της Νίκης κ. Μπίλη, αλλά και του πατρός Απ. Ντόκου, ο οποίος και τέλεσε τον αγιασμό. Άπαντες και ειδικά ο  Θανάσης Τζήμας καταχειροκροτήθηκαν.

Το παρών έδωσαν επίσης τα μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, ενώ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Αχιλλέας Τζαλάκας ευχαρίστησε για την παρουσία τους εκπροσώπους των αρχών που παραβρέθηκαν. 

Χρ. Θαν.

 

Last modified onTuesday, 02 August 2016 03:20