noodles volos banner

“Παίκτης που μας “κάνει” 100%”

Δηλώσεις στο magnesiasports πραγματοποίησε, αμέσως μετά την γνωστοποίηση της “κλεισμένης” μεταγραφής του Μ. Παπαδόπουλου στη Νίκη, ο τεχνικός των κυανολεύκων, Λεωνίδας Μπίλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πρόκειται για έναν παίκτη που μας κάνει 100%. Είναι μία επιλογή συνολική, καθώς εγκρίθηκε απ' όλους τους αρμοδίους των μεταγραφικών της ομάδας. Ο τεχνικός διευθυντής μας, κ. Κοκκινάκης, τον θυμόταν από την περσινή του εμφάνιση απέναντι στη Νίκη, με τη φανέλα του Πιερικού στη Χάλκη και πραγματικά του είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Προσωπικά, γνωρίζω τον Μάριο από παλιότερα. Να σημειωθεί πως πρόκειται για τον τρίτο γιο του Αλέκου Παπαδόπουλου, που έφυγε από τη ζωή πριν από καιρό, προπονητή που έχτισε τη μεγάλη Νάουσα της Α' Εθνικής και έχει δουλέψει στο Βόλο, για λογαριασμό και της Νίκης και του Ολυμπιακού.

Υπάρχει εκατέρωθεν επιθυμία να αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος στη Νίκη. Τα παιδιά που έχουν παίξει σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες, όπως ο Μάριος, βλέπουν αλλιώς τα πράγματα. Η θέλησή τους να αγωνιστούν στη Νίκη είναι μεγάλη, πρόκειται για μία περίπτωση παρόμοια με του Παρασκευαϊδη, που είχε πει ξεκάθαρα πως επιθυμεί να αγωνιστεί στην ομάδα μας. Παιδιά που έχουν αγωνιστεί σε ομάδες με “βαριά” φανέλα, όπως αυτός, είναι πιο εύκολο να “κλείσουν”.”



Last modified onMonday, 08 August 2016 17:33