noodles volos banner

Ήττα με 1-0 για τον Ρήγα σε ματς …πρωταθλήματος

Ο Ρήγας, όπως παρατάχτηκε στη Φιλιππούπολη της Λάρισας Ο Ρήγας, όπως παρατάχτηκε στη Φιλιππούπολη της Λάρισας

Προσομοίωση ματς πρωταθλήματος ήταν για τον Ρήγα Φεραίο το φιλικό στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο οποίο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη ηττήθηκε με 1-0.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, υπήρξαν πολλές δυνατές μονομαχίες που θύμισαν αγώνα της κανονικής σεζόν κι όχι της περιόδου προετοιμασίας, με τους Βελεστινιώτες παρά τις ελλείψεις των Σέττου (κατά πάσα πιθανότητα αύριο Δευτέρα ενσωματώνεται στην ομάδα), Χατζή (προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση) και Βουραζέρη (προσωπικοί λόγοι).
 
Το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 52’ με τον Διβανέ να πλασάρει από πάνω τον Τσουμπέκο και με την άμυνα του Ρήγα να αφήνει ανενόχλητο τον σκόρερ, αφού κοντοστάθηκε για οφσάιντ. Καλές φάσεις για τους νικητές ήταν αυτές του 14’ (ο Παπαγιάννης νίκησε τον Σαχινίδη) και του 69’ (ο Κεφαλάς ήταν σε ετοιμότητα στην προσπάθεια του Διβανέ και έκανε σπουδαία απόκρουση). 
 
Από την άλλη ο Ρήγας είχε ένα μακρινό αξιόλογο σουτ του Γουτούλη στο 78’ και στο 82’ την αποτυχημένη προσπάθεια του Αλεξίου μετά την μπαλιά του Κυπτίου να βάλει την προβολή από θέση βολής. 
 
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Ιβανίδης, Πέντα, Σουλίδης, Σαχινίδης, Κυριάκος, Καμπλιώνης. Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Γιαννακόπουλος, Μυρσίνης, Σταυράκης, Αγρόδημος, Διβανές, Καμπέρης, Συράκος, Κολοβός, Λιλολάρι, Χαραλαμπίδης.
 
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης (35’ Τσουμπέκος, 60’ Κεφαλάς), Χατζηαθανασίου, Λάμπρου (36’ Γκάγκας), Σπαθής, Μπόρας, Αλεξίου (85’ Ράπτης), Γεωργατζής (85’ Μπομπότης), Χύσα (60’ Ζαχαράκης), Τζοβάρας (60’ Γουτούλης), Γκίκας (60’ Κυπτίου), Τσελεπής (80’ Καναβός)
*πηγή φωτό: larisagoal