noodles volos banner

Η Μαγνησία αποχαιρετά τον Γιώργο Καλόγηρο...

Φωτογραφία: "Μουσικό Βαγόνι" Φωτογραφία: "Μουσικό Βαγόνι"

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από φορείς του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου, και όχι μόνο, κοινοποιούνται συνεχώς από το πρωί με τη γνωστοποίηση του θανάτου του Γιώργου Καλόγηρου, πρώην προέδρου εν ζωή του Ρήγα Φεραίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: "Άνθρωπος που υπηρέτησε το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο"

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος πρώην προέδρου της ομάδας του Βελεστίνου: "Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Καλόγηρου, ενός ανθρώπου που στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα του Ρήγα Φεραίου και υπηρέτησε το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του".

 Σύλλογος Περιβολιωτών: “Συλλυπητήρια στην οικογένεια του πατριώτη Περιβολιώτη”

Ανακοίνωση, με τη σειρά του, εξέδωσε και ο Σύλλογος Περιβολιωτών του Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο του απροσδόκητου χαμού του Γιώργου Καλογήρου: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας νιώθει την ανάγκη να εκφράσει εγκάρδια τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πατριώτη Περιβολιώτη, πρώην μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, Γεωργίου Καλογήρου, που ξαφνικά “έφυγε” από κοντά μας τόσο πρόωρα. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και στήριξη στους οικείους του. “ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ”.

 ΕΠΣΘ: "Βαθύτατη οδύνη, ειλικρινή συλλυπητήρια"

Την έκπληξη και την βαθιά θλίψη του, εξέφρασε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΘ, στο πλαίσιο του θανάτου του Καλογήρου: "H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο και εντελώς αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, Γεωργίου Καλογήρου και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος".

Πρωτεσίλαος: "Πάντα χαμογελαστός, πρόσφερε πολλά στο Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο"

Ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια του Πρωτεσίλαου, με διοικητικό συμβούλιο, παίκτες και προπονητή να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και στον Ρήγα, στο πλαίσιο του θανάτου του Γιώργου Καλογήρου: "Κρίμα είναι το μόνο που μπορεί να πει κανείς, στο άκουσμα της απώλειας του “προέδρου” του Ρήγα Φεραίου, Γιώργου Καλογήρου. Πάντα χαμογελαστός, υπηρέτησε την ομάδα του τόπου του, οδηγώντας την σε επιτυχίες, προσφέροντας στο Μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο πάρα πολλά. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια απ' όλους ΔΣ, προπονητή και παίκτες στην οικογένειά του και στην ομάδα του, τον Ρήγα Φεραίο”.

 Τα συλλυπητήρια του Διαγόρα Στεφανοβικείου

«Η οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ εκφράζει τη θλίψη της, για τον αιφνίδιο χαμό του Γιώργου Καλόγηρου, στους οικείους του αλλά και στο σύλλογο του Ρήγα Φεραίου που υπηρέτησε επί σειρά ετών»

Τα συλλυπητήρια του Γ.Σ. Αλμυρού

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού και όλη η αθλητική οικογένεια της περιοχής μας στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ εκφράζον τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους δικούς του ανθρώπους και στο αγαπημένο του Σωματείο που τόσα πρόσφερε και γνώρισε επιτυχίες μαζί του… Παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ".

 Συλλυπητήρια ανακοίνωση Πυράσου

H διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, του μέχρι πρότινος προέδρου του Ρήγα Φεραίου καθώς επίσης και στο σωματείο του Βελεστίνου για την αδόκητη απώλεια ενός δικού του ανθρώπου που το υπηρέτησε από την κορυφαία θέση της διοίκησης.

Ο Γ.Σ. Βόλου Η Νίκη

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν την οδύνη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, όπως και στο σωματείου του Ρήγα Φεραίου, για τον αναπάντεχο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

H Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Ο πρόεδρος Σ. Τζήμα και η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, όπως και στο σωματείο του Ρήγα Φεραίου για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου που αγάπησε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα του.  Τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του!

Ο Πύρασος

H διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Καλόγηρου, του μέχρι πρότινος προέδρου του Ρήγα Φεραίου καθώς επίσης και στο σωματείο του Βελεστίνου για την αδόκητη απώλεια ενός δικού του ανθρώπου που το υπηρέτησε από την κορυφαία θέση της διοίκησης.

 

 Η ανάρτηση θα ανανεώνεται συνεχώς...

 

 

 

Last modified onMonday, 29 August 2016 15:45