noodles volos banner

Προπονείται με τη Νίκη ο Νάκας

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, ο Στέλιος Νάκας συμμετέχει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου στο “Π. Μαγουλάς” - Ποια τα δεδομένα για την ενδεχόμενη απόκτησή του, τί συνέβη χθες με τον Πετράκο.

Υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ της Νίκης προπονείται ο πρώην ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων, Στέλιος Νάκας, ύστερα από σχετικό αίτημα του ίδιου του ποδοσφαιριστή και τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας.

Ο Νάκας βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση ομάδας, με τον ίδιο να επιθυμεί τη διατήρηση της φυσικής του κατάστασης, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ωστόσο, η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσα στον παίκτη και τον κ. Μπίλη αφήνει ανοιχτό ένα “παραθυράκι” απόκτησής του από τους κυανόλευκους, αν και ο ίδιος “ψάχνεται” περισσότερο για εξωτερικό ή Football League.

Η περίπτωσή του, πάντως, μοιάζει εξαιρετική για τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να πείσουν τον Νάκα να μείνει στο Βόλο και να αγωνιστεί για τη Νίκη τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά τον Πετράκο και την απουσία του από τη χθεσινή φιλική αναμέτρηση, με αντίπαλο τη Βέροια, ο ερχομός του στον Βόλο ήταν ανέφικτος. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοαμυντικός των κυανόλευκων υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, με τον ίδιο να έχει ολοκληρώσει, πριν από λίγα 24ωρα, την εικοσαήμερη άδειά του, με την επαναφυγή του από τη μονάδα, στην οποία υπηρετεί, να είναι αδύνατη.

Για καλή τύχη των ιθυνόντων της ομάδας, όμως, ολοκληρώνεται μέχρι την Πέμπτη η απόσπασή του στα ΚΑΑΥ του Μαλακίου, με τη συμμετοχή του στις προπονήσεις, αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, να μοιάζει ευκολότερη από εδώ και πέρα. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, εξάλλου, ο Πετράκος θα ολοκληρώσει τη θητεία του και θα απολυθεί.

Last modified onMonday, 29 August 2016 09:39