noodles volos banner

Π. Τζαναβάρας: "Άλλο πρωτάθλημα, άλλο φιλικά"

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν παρεκκλίνει από το προπονητικό πρόγραμμα που έχει, για να είναι καλή στα φιλικά, τόνισε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ενώ σημείωσε ότι είναι τελείως διαφορετική η πίεση από το πρωτάθλημα. Παράλληλα, ανέφερε ότι το επόμενο φιλικό θα είναι το επόμενο Σάββατο με το Απόλλωνα Σμύρνης, που είχε αναβληθεί αρχικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορίνθιου τεχνικού:

«Να πω συλλυπητήρια για τον θάνατο του προέδρου. Ήταν κάτι που μας λύπησε πάρα πολύ. Καλή δύναμη στην ομάδα και την οικογένειά του. Ήταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό.

 Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά και στα πρώτα είκοσι λεπτά ο Ρήγας ήταν καλύτερος και πρώτος στην μπάλα και στις πρώτες και τις δεύτερες μπάλες. Σιγά-σιγά ισορροπήσαμε μετά το 20’, βγάλαμε δύο-τρεις καλές φάσεις και καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε σχεδόν σε όλο και ήμασταν γενικά καλύτεροι και από θέμα φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τακτικής. Ήταν το τρίτο φιλικό μέσα στη βδομάδα, δείξαμε μερικά σημάδια κόπωσης, όμως ήταν μια βδομάδα φιλικών, όπως τη χαρακτηρίζω εγώ, και ήθελα οι παίκτες να αντεπεξέλθουν και στα τρία φιλικά. Γενικώς είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους.

 Τώρα έχουμε μία βδομάδα να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε, να δούμε και το τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο και να μπούμε στην αγωνιστική εβδομάδα. Συγχαρητήρια στον Ρήγα, που είναι πάντα μία σοβαρή και καλή ομάδα και εύχομαι το καλύτερο.

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση ήταν διαφορετικό, τώρα υπήρχε και το συναισθηματικό κομμάτι, που επηρέασε όλους μας. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια πρωταθλήματος και δε θέλω να δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών, γιατί παραδείγματος χάριν εμείς χθες κάναμε βάρη. Καταλαβαίνετε ότι αυτό δε θα γινόταν στο πρωτάθλημα, όμως έχουμε ένα πρόγραμμα προπονητικό και πρέπει να το βγάλουμε και δε μας ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα του φιλικού. Μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα αυτή τη στιγμή.

Από κει και πέρα τις δύο τελευταίες βδομάδες, θα ηρεμήσουμε, θα φορμαριστούμε  και θα είμαστε καλύτεροι. Δεν ξέρετε και δεν ξέρουμε πώς έχει δουλέψει μία ομάδα πριν από ένα φιλικό. Γι’ αυτό δεν πρέπει να δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στα φιλικά. Έχουμε πολλά παραδείγματα ομάδων, που πέταγαν στα φιλικά που δεν πήγαν καλά στο πρωτάθλημα και το αντίθετο. Άλλη η πίεση του πρωταθλήματος, άλλη η πίεση των φιλικών».