noodles volos banner

Μέρα αναμονής για Τορεζάνι στη Νίκη

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του «Π. Μαγουλάς» ο Φράνκο Τορεζάνι, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης της Νίκης Βόλου κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, με τον Αργεντίνο να υποβάλλεται σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να υπάρξει ακριβής εκτίμηση του μεγέθους του τραυματισμού του - Αύριο τα αποτελέσματα, φόβοι για θλάση.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Καλαμάτας και νυν των κυανόλευκων σήμερα επισκέφθηκε, συνοδεία ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον ιατρό της ομάδας, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπάρχει άποψη ειδικού, σχετικά με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά του ποδοσφαιριστή στο δικέφαλο. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο, με το προπονητικό τιμ της Νίκης, πάντως, να υπολογίζει πως ο παίκτης υπέστη θλάση, τραυματισμός που θα τον αναγκάσει να απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετό καιρό.

Όσον αφορά την τιμωρία του Παρασκευαΐδη, είναι ρητός ο κανονισμός που αναφέρει πως ποδοσφαιριστής που αποβάλλεται με δύο κίτρινες τιμωρείται με μία αγωνιστική απουσίας του, την οποία θα εκτίσει αναγκαστικά την ερχόμενη Κυριακή στο Βελεστίνο, στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, όταν η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ρήγα. Στα καλά νέα για τους κυανόλευκους, ο Μάριος Παπαδόπουλος εξέτισε και τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του και πλέον τίθεται στη διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη, ενόψει Ρήγα.

Σήμερα το απόγευμα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες είχαν ρεπό, με τους υπόλοιπους, συν τον Μαλακασιώτη, να προπονούνται κανονικά, υπό τις οδηγίες των Αθανασιάδη-Μπράτσου, καθώς ο κ. Μπίλης βρίσκεται εκτός Βόλου.

Last modified onMonday, 19 September 2016 20:56