noodles volos banner

«Αντίστροφη μέτρηση» για Ντα Κόστα, πάλι ενοχλήσεις ο Ζώνας

Ο Φελίπε Ντα Κόστα γυμνάστηκε μόνος του χθες Δευτέρα δίχως να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε ενόχληση, με το ιατρικό και προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου να υπολογίζουν ότι ο Πορτογάλος θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από την Τετάρτη - Νέες ενοχλήσεις για Ζώνα, που μοιάζει αμφίβολος, ενόψει Τηλυκράτη.

Καλά τα νέα στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων. Συγκεκριμένα, το magnesiasports ενημέρωσε τους αναγνώστες του χθες πως Ντα Κόστα και Φλίγκος δεν είναι 100% έτοιμοι και υπάρχει πιθανότητα να μην υπολογίζονται, ενόψει Κυριακής. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, όμως, η όλη κατάσταση… ανατρέπεται. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος πραγματοποίησε χθες ατομικό πρόγραμμα, δίχως να αισθάνεται ενοχλήσεις και, λογικά, τίθεται στη διάθεση του προπονητικού τιμ του Ολυμπιακού, για τον αγώνα της Κυριακής με τον Τηλυκράτη. Υπολογίζεται, μάλιστα, πως αύριο Τετάρτη θα προπονηθεί, ύστερα από καιρό, με την υπόλοιπη ομάδα και θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γ’ Εθνική, με τη φανέλα του Ολυμπιακού στον προσεχή αγώνα.

Παράλληλα, το πρόβλημα που αποκόμισε ο Κώστας Φλίγκος από τον αγώνα της Κυριακής φαίνεται πως δεν είναι τόσο σημαντικό, με τον επιθετικό των ερυθρολεύκων να «δοκιμάζει» αύριο να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και κατά 99% θα κριθεί έτοιμος, ενόψει τρίτης αγωνιστικής. Αμφίβολος για τον αγώνα κόντρα στην ομάδα της Λευκάδας κρίνεται, προς στιγμήν, ο Παναγιώτης Ζώνας. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αισθάνεται ακόμα μερικές ενοχλήσεις από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη πριν κάποιο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, και δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος στα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα για τις επόμενες μέρες.

Σήμερα, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων είχαν ρεπό, με την ομάδα να επιστρέφει στις προπονήσεις από αύριο, Τετάρτη.

Last modified onTuesday, 20 September 2016 22:43