noodles volos banner

Οι 19 του Μπίλη για τον αγώνα με τον Ρήγα

Στην αποστολή, ενόψει Κυριακής και Ρήγα, ο Μάριος Παπαδόπουλος για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Στην αποστολή, ενόψει Κυριακής και Ρήγα, ο Μάριος Παπαδόπουλος για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Γνωστή έγινε η 19μελης αποστολή της Νίκης, που θα μεταβεί στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της κυριακάτικης αναμέτρησης (16:30), με αντίπαλο τον Ρήγα για την τρίτη αγωνιστική του β' ομίλου της Γ' Εθνικής - Δίχως εκπλήξεις οι επιλογές του Λεωνίδα Μπίλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (23/9) ο προπονητής μας κ. Λεωνίδας Μπίλης, ανακοίνωσε την αποστολή της Νίκης για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ρήγα στο Βελεστίνο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Αλεξανδρής, Βουρδάκης, Δημολιός, Ζενούνης, Κόκκας, Κόλα, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης, Μέτσε, Ναουμίδης, Νικλητσιώτης, Παπαγεωργίου, Παπαδήμας, Παπαδόπουλος, Πετράκος, Τσιουρέλης.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Τορεζάνι και ο τιμωρημένος Παρασκευαΐδης, καθώς και οι Σοάρες, Σφονδυλιάς, Τσιανάκας και Γκάμπας".

Last modified onSaturday, 24 September 2016 09:55