noodles volos banner

Πανέτοιμος και υποψήφιος για ενδεκάδα ο Τζοβάρας στον Ρήγα

Μπορεί να εκφραζόταν κάποιες αμφιβολίες για την ετοιμότητα του Τζοβάρα, που προερχόταν από τραυματισμό, αλλά μετά και την προπόνηση της Παρασκευής ο υψηλόσωμος σέντερ φορ έδειξε ότι είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τη Νίκη. Μάλιστα χτυπάει και την πόρτα της ενδεκάδας, προσφέροντας μία επιπλέον λύση στον Λάκη Μπακάλη σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής, όπου έλειψε λόγω του τραβήγματος στον δικέφαλο που είχε υποστεί.

Από κει και πέρα σε καλή κατάσταση είναι και ο Κέβιν Χύσα, ωστόσο υπολογίζεται σίγουρα για το μεθεπόμενο ματς, αλλά δύσκολα θα βοηθήσει την ομάδα του την Κυριακή, αφού η τεχνική ηγεσία δεν τον κρίνει απόλυτα έτοιμο.

Ο Γουτούλης θα στερήσει μία καλή επιλογή από τον Λάκη Μπακάλη στη μεσοεπιθετική γραμμή λόγω στρατιωτικής θητείας, ενώ ακόμη δεν έχει μπει στο γήπεδο ο Δημητρίου μετά την εγχείρηση που έχει κάνει.

Στον Ρήγα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά αναμένεται να τα δώσουν όλα για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, αφού ξέρουν ότι τρίτη σερί ήττα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα είναι, αν όχι για βαθμολογικούς λόγους, αφού είναι πολύ νωρίς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς, επώδυνη.

Πάντως, άπαντες έχουν για οδηγό τα δύο περσινά παιχνίδια, που οι Βελεστινιώτες κράτησαν στο μηδέν τη Νίκη και απέσπασαν δύο λευκές ισοπαλίες, λαμβάνοντας υπόψη βεβαίως ότι η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έρχεται με τον αέρα των δύο συνεχόμενων νικών στην αρχή του πρωταθλήματος. 

Last modified onSaturday, 24 September 2016 09:27