noodles volos banner

Μπακάλης: "Μπορεί το πρωτάθλημα η Νίκη, αν το πιστέψει"

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του, με αντίπαλο τη Νίκη, ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, ευχόμενος στους αντιπάλους του να πάρουν το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

Η πρώτη του τοποθέτησή του για το παιχνίδι ήταν η εξής:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση, κυρίως για το γεγονός ότι έρχονται από δύο άσχημα αποτελέσματα και κατάφεραν να διαχειριστούν ένα τόσο δύσκολο ματς, με τον κατάλληλο τρόπο. Δείξαμε πάθος και θέληση, απέναντι σε μία ομάδα που είχε δύο νίκες, μέχρι να έρθει εδώ και έδειχνε η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα. Μετά την αποβολή, η Νίκη μπήκε καλύτερα από εμάς στο δεύτερο μέρος, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς, ήρθε το δεύτερο γκολ, κάναμε σωστή διαχείριση στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Εύχομαι στη Νίκη τα καλύτερα και να βγει πρωταθλήτρια, αν το πιστέψει».

Για το αν η ομάδα του έδειξε το καλύτερο δυνατόν, όσον αφορά το αγωνιστικό της πρόσωπο και τι άλλαξε, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια:

«Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, αλλά πιστεύω πως αν βελτιωθούμε κι άλλο θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Η ομάδα, σε σχέση με τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, ήταν πιο συγκεντρωμένη και πιο υπεύθυνη, πάνω σε αυτό που έκανε. Είχαμε, βέβαια, δυο καλά ημίχρονα στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν πήραμε κάτι».

Τέλος, αφιέρωσε αυτή τη νίκη στον κόσμο της ομάδας και σε ερώτηση που του έγινε για το ποιο είναι το μυστικό του αήττητου σερί του απέναντι σε ομάδες της Μαγνησίας, ανέφερε πως ίσως να είναι τυχαίο και συμπτωματικό.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη εδώ.

Last modified onMonday, 26 September 2016 09:38