noodles volos banner

Με τον κόσμο του για το διπλό ο Ολυμπιακός Β.

Με πολλούς φιλάθλους στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός Β. φιλοξενείται στο γήπεδο του Κίτρους Πιερίας σήμερα από την Πύδνα (16.00 με διαιτητή τον Απ. Σημαιάκη από τη Χαλκιδική). Η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών πέρσι, έχει μεγάλες φιλοδοξίες, που φτάνουν μέχρι την άνοδο φέτος. Αποτελεί δε τον πιο δύσκολο αντίπαλο που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής το βολιώτικο συγκρότημα, αλλά και μία από τις βασικές συνδιεκδικήτριες του τίτλου.

Αν και βάσει ονομάτων και ιστορίας, το παιχνίδι δεν είναι με την τυπική έννοια ντέρμπι, εντούτοις είναι ένα ματς που χαρακτηρίζεται κομβικό για τη μετέπειτα πορεία, καθώς, όσο κι αν είναι νωρίς, ενδεχόμενο διπλό του Ολυμπιακού θα δώσει άλλον αέρα, και βαθμολογικό, αλλά κυρίως ψυχολογικό, στους ερυθρόλευκους. 

Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Στεφανίδης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι γνωστοί Ντα Κόστα και Ζώνας, ενώ στην 19μελη αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Ιωαννίδης και ο Μπρίτος που την Πέμπτη δεν προπονήθηκε και την Παρασκευή έκανε ατομικό πρόγραμμα. 

Η αποστολή απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τους: Κατσούλη  Σάκη, Παλιούρα Κώστα, Σταύρου Ηλία, Στουρνάρα Βαγγέλη, Τέλλο Αθανάσιο, Κωστόπουλο Γιάννη, Poci Fabricio, Οικονόμου Κώστα, Δωματά Γιάννη, Nastevski Ivan, Φλίγκο Κώστα, Britos Gustavo, Στασινόπουλο Δημήτρη, Γκίτζια Βασίλη, Ιωαννίδη Βασίλη, Κολημήτρα Άγγελο, Κόκα Ανδρέα, Ευθυμιάδη Γρηγόρη, Αναστασίου Αλέξανδρο.