noodles volos banner

Δεν προλαβαίνει πάλι ο Τορεζάνι, προπόνηση σε πλαστικό τις επόμενες μέρες

Παπαδήμας και Τορεζάνι προπονήθηκαν το πρωί, πραγματοποίησαν ατομικό πρόγραμμα το μεσημέρι χωρίς μπάλα, με τον πρώτο να δείχνει σε καλή κατάσταση και τον δεύτερο να δείχνει πως ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος – Σε πλαστικό γήπεδο η τελευταία προπόνηση της Νίκης στον Βόλο, πριν ταξιδέψει για Κέρκυρα.

Έτσι, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων θα μείνει εκτός πλάνων για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και κατά πάσα πιθανότητα δε θα ακολουθήσει την αποστολή στο ταξίδι της στην Κέρκυρα το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Πετριτή, για την πέμπτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το προπονητικό τιμ της ομάδας, άλλωστε, δε θα ήθελε να «ρισκάρει» τη συμμετοχή του Τορεζάνι, εφόσον δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς ο τραυματισμός στον δικέφαλο θεωρείται ανέκαθεν, περίπτωση που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Σήμερα το βράδυ ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες του συλλόγου, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού πότε η ομάδα θα μεταβεί στο «Νησί των Φαιάκων». Συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις το ταξίδι να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, με διανυκτέρευση δύο ημερών, με εναλλακτική να είναι η μέρα του Σαββάτου.

Αν η ομάδα ταξιδέψει δυο μέρες πριν για την Κέρκυρα, ο Βολιώτης τεχνικός της Νίκης θα μεριμνήσει να πραγματοποιηθεί μία δυνατή προπόνηση το βράδυ της Πέμπτης, σε πλαστικό γήπεδο, όπως είναι και το «Κανόνι», η έδρα του αντίπαλου Αστέρα, με το προπονητικό κέντρο «Olimpico» στην Αγία Άννα να μοιάζει το επικρατέστερο, όσον αφορά τη φιλοξενία της ομάδας της Νίκης. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι θα έρθουν σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες του Αστέρα, προκειμένου να τους παραχωρηθεί, Σάββατο απόγευμα, το γήπεδο, στο οποίο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την Κυριακή, ώστε να πραγματοποιήσουν ένα χαλάρωμα.

Αν η ομάδα μεταβεί το Σάββατο στο νησί των Επτανήσων, δε θα πραγματοποιηθεί προπόνηση σε κερκυραϊκό έδαφος, παρά μόνο μία προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο στον Βόλο.

 

 

Last modified onTuesday, 04 October 2016 21:28