noodles volos banner

"Περίεργες" δηλώσεις Τσίρκοβιτς: "Η Νίκη σήμερα δεν χόρεψε αργεντίνικο τανγκό"

Μία δήλωση ειρωνικού χαρακτήρα, δίχως να αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο δέκτης του... "μηνύματος" που ήθελε να περάσει, πραγματοποίησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Ιστιαία στο "Π. Μαγουλάς", ο τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας, Μίκι Τσίρκοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου και νυν προπονητής της ΑΕ Ιστιαίας, αφού φρόντισε να εκδηλώσει την αγάπη του προς την ομάδα της Νίκης και τον κόσμο της, στη συνέχεια σχολίασε τον παραλληλισμό που είχε κάνει πριν από λίγες εβδομάδες ο πρώην τεχνικός της Νίκης Βόλου, Λεωνίδας Μπίλης, σχετικά με τον τρόπο που αγωνιζόταν η τότε ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα, καταρχάς, να ευχαριστήσω τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης για την τιμή που έκαναν, πριν το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην πόλη αυτή, ύστερα από δεκαέξι χρόνια, την έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Εδώ πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα, είδα πολλούς φίλους και αισθάνθηκα πολύ όμορφα. Δυστυχώς, σήμερα στεναχωρήθηκε ο κόσμος της Νίκης, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κανένας προπονητής δεν θέλει να χάσει. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου, τους ευχαριστώ για το δώρο γενεθλίων που μου έκαναν, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για την εμφάνιση.

Σήμερα, ήμασταν το αουτσάιντερ, παίζαμε με μία ομάδα που είχε 12 βαθμούς, έχει δύναμη τον κόσμο της, πρόκειται για ένα σύνολο ταλαντούχο και καλά δουλεμένο, αλλά για να είμαι ειλικρινής, περίμενα από τη Νίκη να χορέψει αργεντίνικο τανγκό, όπως έλεγε κάποιος συνάδελφός μου, αλλά δεν το έκανε. Ήρθαμε εδώ, παίξαμε την μπάλα μας και πήραμε την ισοπαλία, σε μία δύσκολη έδρα, λόγω της προσωπικότητάς μας. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου, σήμερα ήρθα χωρίς επτά βασικούς παίκτες μου και ο τερματοφύλακάς μου είναι πυροσβέστης και χθες όλη τη νύχτα είχε υπηρεσία. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο ήταν αυτό που έκαναν οι παίκτες μου, το έκαναν μόνο αυτοί, εγώ είμαι απλός εργάτης.

Τέλος, φεύγω με ανάμικτα συναισθήματα. Χαρά για το γεγονός ότι ήρθα να παίξω απέναντι σε μία ομάδα που αγαπάω και με αγαπάνε και λύπη, επειδή στεναχώρησα τον κόσμο της ομάδας αυτής».

 

Last modified onSunday, 23 October 2016 23:29