noodles volos banner

Εκφράζει τη θλίψη της για τις δηλώσεις Τσίρκοβιτς η Νίκη

Μέσω ανακοίνωσής της, η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε χθες στο «Π. Μαγουλάς» για την αναμέτρηση των κυανόλευκων με την Ιστιαία, ενώ παράλληλα σχολίασε τις χθεσινές τοποθετήσεις του Μίκι Τσίρκοβιτς τόσο, μέσω της συνέντευξης Τύπου, όσο και μέσω Facebook, όπου κάνει λόγο για έλλειψη αξιοπρέπειας από έναν μπουζοκόβιο- «Οι σπουδές του κ. Ξηροφώτου δεν του επιτρέπουν να τον φέρουν στην θέση που ο Τσίρκοβιτς επιθυμεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κυανόλευκοι.

 

Αναλυτικά:

«Ο πρόεδρος κ. Σάκης Τζήμας και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ευχαριστούν τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας, για την παρουσία του στο γήπεδο και το ζεστό του χειροκρότημα στους παίκτες μας, παρά το άτυχο αποτέλεσμα με την ομάδα της Ιστιαίας.

Επίσης εκφράζουν την θλίψη τους, για τις άστοχες και άτυχες δηλώσεις του κ. Τσίρκοβιτς που υπήρξε ποδοσφαιριστής της "αγαπημένης" του - όπως συνεχώς δηλώνει - Νίκης.
  Μόνο που με τις υποτιμητικές του δηλώσεις, δεν έδειξε αυτή του την "αγάπη".

Το "αργεντίνικο τάνγκο", καθώς και οι σπουδές του άξιου προπονητή μας κ. Στέφανου Ξηροφώτου (εκτός από πτυχιούχος λογιστικής, είναι και κάτοχος πτυχίου νομικής), δεν μπορούν να τον φέρουν στην θέση που ο ίδιος διακαώς επιθυμεί!

Αυτά και καλή συνέχεια».

 

 

Last modified onTuesday, 25 October 2016 02:27