noodles volos banner

Κώστα Φλίγκο, ξεκόλλα…

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Κώστας Φλίγκος, που σκοράρει ασταμάτητα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και οδηγεί τον Ολυμπιακό Βόλου στον δρόμο της επανόδου στη Football League.

Ο επιθετικός από τον Νομό Ηλείας έχει… «βαλθεί» να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, έχοντας δημιουργήσει ένα σερί που μοιάζει ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες έξι αγωνιστικές της ομάδας του στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Φλίγκος έχει σκοράρει σε όλες και, μάλιστα, τις δύο τελευταίες με Αμβρακία και Πιερικό δις! Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει πετύχει οχτώ(!) τέρματα σε έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, οδηγώντας ουσιαστικά την «κούρσα» του πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας αρκετά πίσω, πλέον, τους… «ανταγωνιστές» του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, την φετινή χρονιά, αυτό κόντρα στον Απόλλωνα για το Κύπελλο, όταν πέρασε αλλαγή, με τον Ολυμπιακό, μάλιστα, να ηττάται.

Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων, λοιπόν, δίνει τις απαντήσεις στο γήπεδο, με την έναρξη της σεζόν, απέναντι σε εκείνους που αμφισβήτησαν την αξία του το καλοκαίρι, όταν και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό της Γ’ Εθνικής, οδηγώντας… «μόνος του» την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο πρωτάθλημα.

Last modified onWednesday, 26 October 2016 01:29