noodles volos banner

Ενεργοποιείται μεταγραφικά για «αντί - Ναστέφσκι» ο Ολυμπιακός

Τον αντικαταστάτη του Ιβάν Ναστέφσκι ψάχνουν στον Ολυμπιακό Βόλου, λίγες ημέρες πριν την οριστική ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, με τους ερυθρόλευκους να κοιτούν μία μεγάλη λίστα μεσοεπιθετικών - Πρωινή προπόνηση σήμερα (26/10), μικροπροβλήματα με Δωματά, Οικονόμου.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και οι συνεργάτες του κοιτούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν ομάδα, σε μία αναζήτηση «ειδικών συνθηκών», όπως γίνεται αντιληπτό. Τα ονόματα τους δεν έχουν γίνει γνωστά, με την ανακοίνωση του «εκλεκτού» να αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ίσως και στις αρχές της επόμενης. Πάντως, οι πληροφορίες μιλούν για παίκτη από τη Σούπερ Λιγκ, που το μεγάλο του προσόν είναι η ταχύτητα. 

Στα αγωνιστικά, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, για ακόμα μία μέρα, λόγω του γνωστού προβλήματος με το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης, με τη δουλειά πάνω στην τακτική να πραγματοποιείται στα τέλη της εβδομάδας, παραμονή του αγώνα της Κυριακής.

Όλο το ρόστερ βρισκόταν στο γήπεδο σήμερα, με δύο ποδοσφαιριστές να μην συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποίησε ο Δωματάς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία μικρή ίωση που, μάλλον, δεν είναι ικανή να τον κρατήσει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα προλάβει τον αγώνα στη Λάρισα την Κυριακή. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Οικονόμου, που αποκόμισε στο ματς με τον Πιερικό ένα χτύπημα στο πόδι του, με την κατάσταση του αρχηγού των ερυθρολεύκων, πάντως, να μη μοιάζει ιδιαιτέρως σοβαρή.

Το θετικό νέο της ημέρας για τον κ. Τζαναβάρα και το τιμ του είναι η συμμετοχή του Φελίπε Ντα Κόστα σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Πορτογάλος δείχνει αρκετά καλά, βρίσκει ρυθμό και μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής στη Λάρισα, κόντρα στον Απόλλωνα, χωρίς, όμως, να είναι σίγουρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής, εξαιτίας της μακράς αποχής του και της δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

 

Last modified onWednesday, 26 October 2016 18:37