noodles volos banner

Με Ζενούνη και Νικλητσιώτη για τη νίκη με τον Τηλυκράτη

Δυο επιπλέον λύσεις μετρά ο Στέφανος Ξηροφώτος ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Τηλυκράτη την Κυριακή στο Π. Μαγουλάς. Ο Ζενούνης (φωτό) επέστρεψε από την Αλβανία και πήρε μέρος στην προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Π. Μαγουλάς, ενώ κανονικά έβγαλε το πρόγραμμα και ο Νικλητσιώτης. Απών ήταν λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων ο Βαλάντης Κόκκας για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αλλά ελπίζει να δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής. Για τον Παπαδόπουλο, ισχύει ό,τι ίσχυε και τις προηγούμενες μέρες, δηλαδή ότι είναι εκτός Βόλου κα απέχει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Το ματς με την ομάδα της Λευκάδας (Κυριακή στις 15.00 με διαιτητή τον Γεώργιο Βρέσκα από τον Σύνδεσμο Ημαθίας, με βοηθούς του τους Παπαδημητρίου και Νάκα από τη Λάρισα) είναι κομβικό για τη συνέχεια, αφού μετά την απώλεια-σοκ με την Ιστιαία, η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται μετά από τεσσεράμισι χρόνια, αφού η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν πάλι στη Νέα Ιωνία και είχε λήξει με 1-1, με τον Τηλυκράτη τότε να έχει πάλι στον πάγκο του τον Ανδρέα Παντζιαρά. Η προϊστορία περιλαμβάνει ακόμη ένα παιχνίδι, το 0-0 στη Λευκάδα στις 15/1/12.

Να τονιστεί ότι σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της ομάδας, σήμερα Πέμπτη έγιναν πληρωμές σε ποδοσφαιριστές. Το κείμενο που αναρτήθηκε και το οποίο καταγράφει τις απόψεις της διοίκησης της Νίκης, έχει ως εξής:

«Το άτυχο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με την Ιστιαία είναι αλήθεια πως στάθηκε αφορμή για να ακουστούν διάφορα κακόβουλα σχόλια από τους γνωστούς ανθρώπους, που θέλουν μέσα από τη λάσπη που εκτοξεύουν στην ομάδα, να κερδίσουν ένα λεπτό δημοσιότητας!

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου όμως, με μπροστάρη τον ηγέτη της κ. Σάκη Τζήμα, έδωσε μία νέα ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς τους κακοπροαίρετους.

Εννοείται πως η λάσπη επέστρεψε επάνω τους, αφού ο πρόεδρος βρέθηκε και πάλι δίπλα στους ποδοσφαιριστές, μίλησε μαζί τους για ότι τους απασχολεί και για μία ακόμα φορά, τους συνέστησε να μείνουν ανεπηρέαστοι απ’ όλα αυτά.

"Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα, έχετε την τιμή να φοράτε αυτή τη βαριά φανέλα, αφοσιωθείτε μόνο στον στόχο μας, που είναι να ανεβάσουμε την ομάδα..." , είπε στους ποδοσφαιριστές, τους οποίους κάλεσε να μη μείνουν στο άτυχο αποτέλεσμα με την Ιστιαία και για μία ακόμα φορά, τους διαβεβαίωσε την εμπιστοσύνη του σ’ αυτούς.

Στη συνέχεια προχώρησε και στις προγραμματισμένες πληρωμές της μισθοδοσίας, ζητώντας από αυτούς τη νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι».