noodles volos banner

Συνάντηση για την επόμενη μέρα της Νίκης

Όσο κι αν κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα μιας μυστικής ψηφοφορίας, όπως θα είναι αυτή στην έκτακτη Γ.Σ. της Νίκης Βόλου την Τετάρτης 11/1 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, η πιθανότητα να υπερψηφιστεί η πρότασης μομφής στο πρόσωπο του κ. Τζήμα είναι μεγάλη.

Όμως, σ’ αυτήν την περίπτωση όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα και κυρίως όσοι εμπλέκονται πιο ενεργά στα νικιώτικα δρώμενα οφείλουν να βρουν τις λύσεις, προκειμένου να βγει η χρονιά και διαχειριστούν την επόμενη μέρα.

Γι’ αυτό τον λόγο, να εξεταστεί δηλαδή το άμεσο μέλλον της ομάδας κατά τους επόμενους μήνες, μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, έγινε σήμερα το βράδυ μία συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Στέργιος Φάτσης, εκπρόσωποι αυτού, οργανωμένοι οπαδοί, μέλη της νυν διοικούσας επιτροπής αλλά και παραιτηθέντα μέλη αυτής, ο κ. Στέλιος Βούλγαρης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Κώστας Μανιατάκης, μέλη του επίσημου ραδιοφώνου της Νίκης, ενώ είχε κληθεί και ο κ. Ξάνθης, αλλά δεν παρέστη. 

Η γενική εικόνα που βγήκε από την εν λόγω συνάντηση είναι ότι οι νικιώτικες δυνάμεις οφείλουν ενωμένες να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο κ. Φάτσης θα αναλάβει, εφόσον το σώμα της Γ.Σ. ταχθεί υπέρ της πρότασης μομφής, να κάνει μία επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα, με το προπονητικό τιμ και με κάθε έναν, ο οποίος έχει σκοπό ή θα εκδηλώσει την πρόθεση να βοηθήσει την ομάδα στο πλαίσιο πάντα της ενότητας και της σύμπνοιας. 

Εκείνο που πρέπει να γίνει στη μετά Τζήμα εποχή είναι, όπως έχει σχεδιάσει ο κ. Φάτσης, να ενισχυθεί η νυν Δ.Ε. με νέα άτομα, να οριστεί μία επιτροπή για τη διαφάνεια διαχείρισης των οικονομικών καθώς και επιτροπή διαχείρισης του αγωνιστικού τμήματος. Από κει και πέρα ο κ. Φάτσης θα παρουσιάσει με βάση συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα πόσα χρήματα χρειάζεται η ομάδα, για να τελειώσει τη σεζόν.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές στο σύνολό τους επιθυμούν την απομάκρυνση του Θανάση Τζήμα από την ομάδα και πιστεύεται πως το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο, αν συμβεί αυτό.