noodles volos banner

Κανονικά η Γ.Σ. της Νίκης B., εκτός εάν…

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, άφησε ένα μικρό περιθώριο αναβολής της αυριανής έκτακτης Γ.Σ. της Νίκης στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας με θέμα την πρόταση μομφής εναντίον του κ. Τζήμα, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης, στην περίπτωση που υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα κι αυτό εμποδίσει την ομαλή προσέλευση των μελών της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Επομένως, θα επανεξεταστεί αύριο Τετάρτη η διεξαγωγή της κρίσιμης Γ.Σ., αλλά, όπως διευκρίνισε ο κ. Φάτσης, με τα σημερινά δεδομένα, αυτή θα γίνει κανονικά.

Θυμίζουμε ότι η έκτακτη Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 17:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 18:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της προτάσεως μομφής.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά τακτοποιημένα έως και 31/12/2016. Τα μη τακτοποιημένα οικονομικά μέλη του Συλλόγου μπορούν να τακτοποιούν την οικονομική τους εκκρεμότητα έως και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης. Στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης θα εισέρχονται μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.